Aktywne Wpisy
janciopan +225
Internet 2010:
- netykieta
- gimbusy piszące blogi, elaboraty
- fora specjalistyczne
- blogi tematyczne
- deviantarty
- edgy youtube w 280p
- mnóstwo różnych stron, duża różnorodność
- egalitaryzm - wyszukiwanie działalo, mogłeś łatwo znaleźć dla siebie jakąś społeczność jeśli przestrzegałeś reguł
- szanuj swoją prywatność, nie wrzucaj mordy. Liczy się co piszesz a nie kim jesteś.
Internet 2023:
- chamstwo
- jak ktoś potrafi napisać 4 dłuższe zdania to sukces
- netykieta
- gimbusy piszące blogi, elaboraty
- fora specjalistyczne
- blogi tematyczne
- deviantarty
- edgy youtube w 280p
- mnóstwo różnych stron, duża różnorodność
- egalitaryzm - wyszukiwanie działalo, mogłeś łatwo znaleźć dla siebie jakąś społeczność jeśli przestrzegałeś reguł
- szanuj swoją prywatność, nie wrzucaj mordy. Liczy się co piszesz a nie kim jesteś.
Internet 2023:
- chamstwo
- jak ktoś potrafi napisać 4 dłuższe zdania to sukces
#tatacontent #ojcostwo
Siemanko ojcowie! Niedługo moja ukochana będzie rodzić bliźniaki, więc pytanie do was, jakie gadżety wam ułatwiły życie z perspektywy ojca. Jak narazie mam obrotowe bazy do fotelików żeby się nie męczyć ;) Myślę nad specjalnym śmietnikiem na pieluchy i podgrzewaczem do chusteczek nawilżanych.
Myślę też nad wykorzystaniem starych telefonów do zrobienia elektronicznej niani, macie pomysły?
Oddaję głos do studia i słucham państwa :)
Ps. Kocy do budowania baz już kilka
Siemanko ojcowie! Niedługo moja ukochana będzie rodzić bliźniaki, więc pytanie do was, jakie gadżety wam ułatwiły życie z perspektywy ojca. Jak narazie mam obrotowe bazy do fotelików żeby się nie męczyć ;) Myślę nad specjalnym śmietnikiem na pieluchy i podgrzewaczem do chusteczek nawilżanych.
Myślę też nad wykorzystaniem starych telefonów do zrobienia elektronicznej niani, macie pomysły?
Oddaję głos do studia i słucham państwa :)
Ps. Kocy do budowania baz już kilka
#sejm
Całkiem wydatnie ukazuje to to, że ich główne uderzenie w dzisiejszych obradach jest ostrą hiperbolizacją, bo ustawa reformująca UE nie ma dużej szansy być wprowadzona, a samo głosowanie w parlamencie jest niewiążące, do tego jest jedynie formalnością na której przebieg, ani na wynik głosowania i tak nie
Różnica między PO i PIS jest taka, że PIS realizuje większość swoich obietnic wyborczych, mimo, że część z nich jest do bani. PO tego nie robi. Chyba, że jesteś za młody, żeby pamiętać obietnice "pierwsze 100 dni" lub 3 razy ta sama stawka podatku na VAT, PIT i jakiś inny podatek a teraz obiecywali dobrowolny ZUS czy aborcje na żądanie. De facto te 100 dni znowu
- rozkradania (wille, Ostrołęka, obrót ziemią, itd)
- odmawiania ludziom praw i godności
- obrażania na wszystkich w Europie
- nieszczęścia służb, wojska, służby cywilnej, dyplomacji
- tępej propagandy
- itd.
Zatem... Tak. Jesteś symetrystą.
@maciejg: a ty naiwny