Aktywne Wpisy

Tomek3322 +280

julia-kuterska +113
Zapytałam fundację dla której rzekomo @pogodny_mis65 wpłacił 5k czy taki przelew do nich dotarł. Nie wiem ale się domyślam. Plusujacycg zawołam jak mi odpowiedzą #niewiemjaktootagowac #afera

źródło: Screenshot_2025-02-25-15-59-13-167_com.google.android
Pobierz
To by było powoli na tyle. Chyba.
#ukraina #gielda #wojna
źródło: Screenshot_2023-11-20-21-07-23-42_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12
Pobierz@PiccoloGrande: Co ty mówisz. Przecież dzisiaj w Kijowie był Lloyd Austin i przywiózł pakiet aż 100 milionów dolarów na uzbrojenie. Jakie zmniejszenie wsparcia, jakie negocjacje. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nasza giełda i waluta prędzej reaguje na wyniki wyborów. Proszę opisz bardziej tą nienaturalność o której piszesz, bo po wykresach nie bardzo ją widać.
Usańczycy z chińczykami mają swoją wojnę handlową (Chińska gospodarka mocno hamuje i daleko jej do tygrysich wzrostów), tak zapewne dyskutowali o sytuację na Ukrainie, tak na
źródło: wyniki1
PobierzNa wykresach pokazałeś historyczne szczyty indeksu WIG oraz kurs dolara zbliżony do kilkuletniego minimum. Euro jest na poziomach niewidzianych od początków pandemii koronawirusa.
Wybory były przeszło miesiąc temu. Na rynkach finansowych to jest wieczność. A mocne ruchy wydarzyły się w ostatnich kilku-kilkunastu dniach. Można też zaobserwować bardzo duży napływ kapitału zza granicy. Tego kapitału, który uciekał stąd w lutym i marcu 2022 roku.
Nie ruszyła
No to o tym właśnie mówię