Opowie mi ktoś na czym polega psychoterapia jak ona wygląda w praktyce? Jak wyglądają początki i czy trzeba wszystko opowiadać? Albo inaczej- o czym nie mówiliście i dlaczego? W czwartek mam pierwsze spotkanie organizacyjne ( 250 zł, jezus maryja) i już mam ochotę zrezygnować, mam gorszy nastrój o powróciłam do filozofii, że nie warto nic robić, bo ja nie jestem tego warta. Jeszcze niedawno uświadomiłam sobie, że musze skupić się na sobie, bo jak nie to nie poradze sobie w życiu. I tak sobie nie poradzę, ale był dobry nastrój, więc próbuje się tego trzymać i coś próbować. u mnie problem to niska samoocena,/ poczucie wartości, toksyczne relacje, DDA, ChAD, brak umiejętności nawiązywania kontaktów i c--j wie co.
@Ana77: zastanów się jak się czujesz, czy jesteś w stanie to nazwać, od kiedy to się dzieje, czy wtedy coś dużego się stało, jakiś kryzys, zmiana w życiu, czy i jakie leki bierzesz, czy byłaś już u psychologa czy innego terapeuty, jeśli tak to jak długo dlaczego już nie. pierwsza sesja jest zazwyczaj konsultacyjna, zapoznawcza, wyznaczający kurs terapii. nie bój się zadawać pytań - w jakim celu to pytanie, być
@Ana77 Hej, prowadzę klinikę psychoterapii online, zerknij na naszego fejsbuka a dowiesz się jak wygląda psychoterapia w praktyce, nie wiem z czym się zmagasz ale widzę nurt poznawczo-behawioralny, w którym się specjalizujemy więc dużo na ten temat znajdziesz na naszym profilu, jest on bardzo świeży, ma dwa tygodnie ale staramy się wrzucać same wartościowe treści, cenowo też jesteśmy tańsi bo prowadzimy sesje online
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
Jak wyglądają początki i czy trzeba wszystko opowiadać? Albo inaczej- o czym nie mówiliście i dlaczego?
W czwartek mam pierwsze spotkanie organizacyjne ( 250 zł, jezus maryja) i już mam ochotę zrezygnować, mam gorszy nastrój o powróciłam do filozofii, że nie warto nic robić, bo ja nie jestem tego warta. Jeszcze niedawno uświadomiłam sobie, że musze skupić się na sobie, bo jak nie to nie poradze sobie w życiu.
I tak sobie nie poradzę, ale był dobry nastrój, więc próbuje się tego trzymać i coś próbować.
u mnie problem to niska samoocena,/ poczucie wartości, toksyczne relacje, DDA, ChAD, brak umiejętności nawiązywania kontaktów i c--j wie co.
#depresja #terapia #dwubiegunowka #psycholog
@Ana77: to objaw choroby. Robisz dobrze
https://www.facebook.com/CentrumPsychoterapiiBezGranic
W razie jakichkolwiek pytań śmiało pisz do