Aktywne Wpisy

kotbehemoth +150
Pojechałem sobie do Chin, jadę jakimś busem na totalnym zadupiu pustynnej prowincji Sinciang. Zatrzymaliśmy się na jakimś parkingu. Jest jakaś buda z kawą to zamówiłem sobie cafe latte. Patrzę z jakiego mleka robią...
#chiny #podrozujzwykopem #polskagurom
#chiny #podrozujzwykopem #polskagurom
źródło: 1000188773
Pobierz
ShadyTalezz +62
Amerykańscy żołnierze zmuszają wietnamskie kobiety do zostania ludzkimi wykrywaczami min - rok 1966
#usa #ciekawostki #antykapitalizm #antyimperializm
#usa #ciekawostki #antykapitalizm #antyimperializm
źródło: HMvt3rSXYAAoxmG
Pobierz

Jak zauważyliście Wypiek 1.1.0 jest dostępny od kilku dni, wraz z nowymi funkcjonalnościami, poprawkami i błędami ( ͡º ͜ʖ͡º)
Główne zmiany to powiadomienia push, grupowanie powiadomień, tryb dzienny oraz amoled.
Oprócz tego możecie w prosty i przyjemny sposób przeglądać powiadomienia przy pomocy gestów. Jak? Wejdźcie w dowolne powiadomienie i użyjcie przeciągnięcia w bok, by przejść do kolejnego powiadomienia. W przyszłości planujemy dodać podobne czary w innych miejscach aplikacji, takich jak np. mikroblog albo znaleziska ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Powiadomienia push są w pierwszej iteracji i będą ewoluować wraz z czasem. Może i nie da się stworzyć systemu, który zadowoli wszystkich, ale próbować warto i próbować będziemy! Jeśli chcecie, by Wasze propozycje zostały uwzględnione w kolejnych aktualizacjach to gorąco zachęcamy do ich zgłaszania!
Dziękujemy również za feedback, czytamy wszystkie prywatne wiadomości, #wypiekmobilny, a i nawet na maila zdarza nam się zajrzeć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jutro możecie spodziewać się wersji o okrągłym numerze 1.1.1, która umożliwi wyłączenie grupowania powiadomień z tagów i naprawi błąd uniemożliwiający wybór zdjęć z galerii.
Widzieliśmy również opinie mówiące o tym, że cytowanie mogłoby być prostsze. Zgadzamy się z tym dlatego podrzucamy gifa z wersją testową systemu MagicQuote®, który dzieli tekst na zdania i pozwala wybierać kliknięciem co chcemy zacytować. Spodziewajcie się go w następnych aktualizacjach! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Do usłyszenia!
źródło: MagicQuote
PobierzCo najbardziej chcesz zobaczyć w Wypieku 1.2.0?
O co chodzi? Menu, gdzie mógłbym dodać tag lub user'a, którego nie chcę obserwować, ale chciałbym mieć do niego szybki dostęp.
Na przykład - chciałbym mieć szybki dostęp do tag'u 'f1', ale nie chcę mieć go w obserwowanych, bo chcę do niego dotrzeć tylko podczas weekendu wyścigowego.
Najbardziej cieszy naprawienie dodawania obrazka (niezbędne) i wprowadzenie cytowania (w dodatku jakiegoś z wodotryskami!). Czekam też na zapowiedzianą personalizację paska nawigacji. No i przydałby się przycisk dodania linku - myślę że to dla was taki quick win, bo wydaje się to najprostsze do wprowadzenia ze wszystkich wymienionych ficzerów.
źródło: tagi
Pobierz@GeNeX Na ten moment tego nie planujemy, może kiedyś! Z mojej perspektywy jako programisty to chętnie pisałbym coś w stylu "tech bloga", gdzie opisuję jak Wypiek działa pod spodem, a byłoby o czym pisać, bo sporo w nim ciekawych rozwiązań ( ͡~ ͜ʖ ͡°). Mam nadzieję, że
A prowadzenie bloga to super sprawa, od pięciu lat już mam swojego
@GeNeX Rozumiem. Jednak samo opensource nie jest również gwarancją bezpieczeństwa, zawsze można pushnąć jedno, a skompilować drugie ;). W tym wszystkim rachunek zysków i strat wygląda bardzo marnie dla sytuacji, w której Wypiek miałby działać na niekorzyść użytkownika. Konkretniej, rzeczy przemawiające za tym by tego nie robić: moje dane są znane administracji, Applowi, Googlowi (jako programista aplikacji mobilnych