@Pie_Man: U mnie prawie cały resin od początku 4.0 leciał tylko na domenę artefaktową i sobie z niej ubrałem w sumie znośnie fiszlówę i furinę. Ale ja to sobie przeważnie wchodziłem po 8 razy jakimś abyssowym teamem to szło szybko i przyjemnie ( ͡°͜ʖ͡°) Na coś trzeba sobie ten resin codziennie przepalać. W jednej gachy co wcześniej grałem to w głównym trybie dla klanu
@Pie_Man: Ja mam dla niej top tier set, ale skipuje i nie wiem co teraz z tym zrobić ( ͡°ʖ̯͡°) A sam set dropnął w ledwie kilka dni na początku 4.0, więc nawet nie farmiłem tego domaina za dużo.
@Pie_Man: Od kiedy wyszło Fontaine to kiedy miałem wolną chwilę cisnąłem ten domain, robotka od bregidensa irytująca dość, ale za to Furina już ubrana (no może ER by wypadało więcej, bo bez +1 hydro w teamie to nie ma opcji), Fischl w trakcie, Neuvillette ubrany. Wszystko ładnie siada chwilowo, a sam set przydatny bardzo
@Idaho59: Ja hp i er zbytnio nie potrzebuję w artach a i tak ciężko wysupłać coś jeszcze, nie mam szczęścia do tego setu. Choć patrząc po innych buildach mam Furinę mocno zrobioną.
@Pie_Man: A to chyba że, Ja pewnie ją "pasywnie" dopieszczę, czyli farmiąc przydatny set może coś wpadnie, ale obecny poziom (36k, 82,5/198, 148,6 ER) też jest zadowolający, chociaż klepsydra do wymiany całkowicie, ale mam zawsze okropnego pecha do rolek w ER, wiecznie brakuje (╥﹏╥)
J---ć grind artefaktów
@Idaho59: Ja hp i er zbytnio nie potrzebuję w artach a i tak ciężko wysupłać coś jeszcze, nie mam szczęścia do tego setu. Choć patrząc po innych buildach mam Furinę mocno zrobioną.