#swieta #milka #pieklomezczyzn ... No cóż, po moim wpisie odnośnie zaginionego Mikołaja w coca-coli, oraz po zagadkowym kalendarzu adwentowym wedla... Przychodzi czas na Milkę... W wydaniu świątecznym...:) Jakaś dziwna ta "pseudo rodzina" na tym obrazku...:)... No i teraz znowu nie wiadomo czy bojkotować czy nie bojkotować:)
@nudziarz123: a skąd wiesz że to rodzina? Dopisujesz sobie jakieś teorie do pudełka z czekoladkami. Jeszcze dopisz że białe i czarne czekoladki to podprogowy przekaz sugerujący że powinno mieszać się białych z czarnymi.
@aarahon ... Widzisz gdybyś się tak zastanowił to byś przeczytał jakie tagi dobrałem... Więc trzeci w kolejności tak jak im to określiłem powinien dać ci jasno do zrozumienia dlaczego akurat zwróciłem na to uwagę i do brałem takie tagi. I to ty sugerujesz co ja sobie dopowiadam ja tylko dałem jedną z opcji jaka jest możliwa tym bardziej że specjalnie ująłem to odpowiednio w " " :)
@nudziarz123: poczekaj, to w określeniu "pseudo rodzina" zawierasz też dwie przypadkowe, niespokrewnione ani niespowinowacone osoby? Bo jak tak to mimo wszystko źle używasz tego określenia, niezależnie czy jest w cudzysłowie czy nie.
Jakaś dziwna ta "pseudo rodzina" na tym obrazku...:)... No i teraz znowu nie wiadomo czy bojkotować czy nie bojkotować:)
źródło: temp_file5761644822882709256
PobierzYES SIR
I to ty sugerujesz co ja sobie dopowiadam ja tylko dałem jedną z opcji jaka jest możliwa tym bardziej że specjalnie ująłem to odpowiednio w " " :)