Wpis z mikrobloga

@DoktorVincent: ej, uczciwie powiem, że pierwsze kilka minut skipnąłem, bo..zresztą, nieważne. ale potem wszystko uczciwie obejrzałem, i chyba po raz pierwszy twój filmik widzę.
super się ogląda, i słucha. teraz się czuję, jakbym potrafił z zamkniętymi oczami go złożyć. xD
nie znam się, ale od góry ładowanie? e, chyba nie. jakoś mi się to kłóci i nieintuicyjne wydaje.
ale podkreślam- #!$%@? się znam. ;)

@dos_badass: chętnie się dowiem dlaczego początek był tak trudny. Przyjmę każdą krytykę, nie musi być konstruktywna :D

To ładownie od góry było popularne na początku pistoletów automatycznych, już nie wspominając o takiej konstrukcji jak Steyr 1912. Więc nie wykluczam.

Wielu ich było, bo ogólnie pierwotną wersję tego Bergmanna zaprojektował... Schmeisser, ten sam od Szmajsera MP18 ;)
chętnie się dowiem dlaczego początek był tak trudny. Przyjmę każdą krytykę, nie musi być konstruktywna :D

@DoktorVincent: no dobra, to szczerze jak czekista z czekistą.
klikam, i słyszę gościa, który coś tam perdoli, mota się i jakiś taki nieśmiały...
potem akcja z pionierem, myślę o, bedzie grubo. xD
i ja mam #!$%@? patrzeć przez blisko godzinę jak skubie i międli w paluchach kawałek żelaza?
no ale po chwili ogarnąłem, że akcja