Aktywne Wpisy

Nupharizar +460
Możliwość tworzenia swoich ChatGPTs jest zajebista. Nakarmiłem go rozmowami na Messengerze z moją konkubiną od 2013r. do teraz i mam wielką encyklopedię naszego życia, mogę np. pytać o rozmowy z konkretnego dnia, albo jakieś wydarzenia, o których już prawie nie pamiętam.
Czuje się trochę jak w tym odcinku Black Mirror, gdzie dzięki implantowi w mózgu mogli odtwarzać dowolny moment swojego życia. Czekam teraz tylko na jakąś kłótnię, żeby powyciągać zapomniane brudy xD
Czuje się trochę jak w tym odcinku Black Mirror, gdzie dzięki implantowi w mózgu mogli odtwarzać dowolny moment swojego życia. Czekam teraz tylko na jakąś kłótnię, żeby powyciągać zapomniane brudy xD

Warcomx +160
Też Was tak #!$%@?ą stare klakiery na zakupach? No ja #!$%@?, moja lista :
1. Stanie za Tobą taki stary ciul w kolejce tak blisko, że czujesz jeszcze z jego mordy ten zmieszany posmak taniej sypanej i czerwonego papierocha.
2. Przy dziale mięsnym, gdzie towar podaje ekspedientka to jakby mogli to by mordy za szybę chłodni wsadzili. Stoisz sobie spokojnie a staruchy slalom pomiędzy ludźmi robią i mordę do kaszanki przystawiają jakby
1. Stanie za Tobą taki stary ciul w kolejce tak blisko, że czujesz jeszcze z jego mordy ten zmieszany posmak taniej sypanej i czerwonego papierocha.
2. Przy dziale mięsnym, gdzie towar podaje ekspedientka to jakby mogli to by mordy za szybę chłodni wsadzili. Stoisz sobie spokojnie a staruchy slalom pomiędzy ludźmi robią i mordę do kaszanki przystawiają jakby
Kilka osób prosiło, żebym zawołał jak zrobię film o Bergmannie, oto i on, a wołam w komentarzach
https://youtu.be/-lxZObTDexQ
@dos_badass
@AnimalMotherPL0
super się ogląda, i słucha. teraz się czuję, jakbym potrafił z zamkniętymi oczami go złożyć. xD
nie znam się, ale od góry ładowanie? e, chyba nie. jakoś mi się to kłóci i nieintuicyjne wydaje.
ale podkreślam- #!$%@? się znam. ;)
To ładownie od góry było popularne na początku pistoletów automatycznych, już nie wspominając o takiej konstrukcji jak Steyr 1912. Więc nie wykluczam.
Wielu ich było, bo ogólnie pierwotną wersję tego Bergmanna zaprojektował... Schmeisser, ten sam od Szmajsera MP18 ;)
@DoktorVincent: no dobra, to szczerze jak czekista z czekistą.
klikam, i słyszę gościa, który coś tam perdoli, mota się i jakiś taki nieśmiały...
potem akcja z pionierem, myślę o, bedzie grubo. xD
i ja mam #!$%@? patrzeć przez blisko godzinę jak skubie i międli w paluchach kawałek żelaza?
no ale po chwili ogarnąłem, że akcja
A co do ładowania to jak dorobię amunicję to sprawdzę
miniaturkę już widziałem. ;)
@DoktorVincent: