Aktywne Wpisy

dawid-hopek +45
Bariera złamana to i wymagania wzrosły
źródło: temp_file7703330832300886842
Pobierz
mickpl +952
Amerykańskie indeksy tąpnęły bo pojawiła się informacja, że Chiny odpaliły własny model językowy, wykorzystując (prawdopodobnie) zapasy starszych wersji chipów nvidii. Dwa mocarstwa walczą w wyścigu ej aj, aż paski w pompie grzeją.
Polsce to nie grozi, bo nasze Ministerstwo Rozwoju nie zajmuje się takimi błahymi sprawami jak dostęp do półprzewodników, przez co ostatnio USA osadziły nas w Tier 2 limitów, co oznacza, że mamy limit na sprowadzanie takich H100 od nvidii na
Polsce to nie grozi, bo nasze Ministerstwo Rozwoju nie zajmuje się takimi błahymi sprawami jak dostęp do półprzewodników, przez co ostatnio USA osadziły nas w Tier 2 limitów, co oznacza, że mamy limit na sprowadzanie takich H100 od nvidii na

- nie mam praktycznie żadnych znajomych, nie znajomi z uczelni, z którymi gadasz chwilę na wydziale o dupie Maryny to nie są znajomi, dla dziewczyny to duży red flag, że coś z tobą nie tak
- jak nie potrafisz organizować co rusz jakichś atrakcji typu wycieczki, spontaniczne wyjścia itp to jesteś dla niej nudny
- praktycznie codziennie musielibyśmy mieć kontakt, ja od lat mam tak, że mam ciąg dni że nie wychodzę z domu, nie rozmawiam z nikim, żyję sam że sobą
- musiałbym co rusz słuchać jej p---------a o tym, co zrobiła Kasia z jej studiów albo jakie paznokcie ma sobie zrobić, kurde dziewczyno mnie to g---o obchodzi
-kobiety kreci to, gdy jesteś atrakcyjny i pożądany przez inne kobiety to dla niej znak, że jesteś wartościowym okazem i będzie się mogła koleżankom pochwalić, nigdy chociaż 2 laski naraz nie były mną zainteresowane, wiec kolejny minus
- ciągle by zapewne była podrywana przez innych i dostawała atencję, a ja bym musiał reagować, co męczyłoby mnie już psychicznie
- nie jestem Chadem, wiec gdyby takiego poznała zapewne przeskoczyłby na inną gałąź mówiąc mi, że nie jestem jaki byłem wcześniej i się wypaliło
- musiałbym poznać jej rodziców i najbliższą rodzinę, a ona moją, takie rodzinne obiadki powodowałyby u mnie zawał, a jej rodzice wzięliby mnie zapewne za z---a.
Jakieś gadania co jej koleżanka ma.. typie o czym ty tu piszesz xD Jakieś atencje.. jeżeli Cię kocha to ona ma w du-pie te czyjeś atencje, a to czy Cię
@Felixu: ze smutkiem musze ci to napisać, ale te dwa punkty skreslają cie u niemalże każdej