Wpis z mikrobloga

#przegryw #przemyslenia #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #takaprawda Nawet, gdybym jakimś cudem miał dziewczynę to to by jebło prędzej czy później, czemu? :
- nie mam praktycznie żadnych znajomych, nie znajomi z uczelni, z którymi gadasz chwilę na wydziale o dupie Maryny to nie są znajomi, dla dziewczyny to duży red flag, że coś z tobą nie tak

- jak nie potrafisz organizować co rusz jakichś atrakcji typu wycieczki, spontaniczne wyjścia itp to jesteś dla niej nudny

- praktycznie codziennie musielibyśmy mieć kontakt, ja od lat mam tak, że mam ciąg dni że nie wychodzę z domu, nie rozmawiam z nikim, żyję sam że sobą

- musiałbym co rusz słuchać jej p---------a o tym, co zrobiła Kasia z jej studiów albo jakie paznokcie ma sobie zrobić, kurde dziewczyno mnie to g---o obchodzi

-kobiety kreci to, gdy jesteś atrakcyjny i pożądany przez inne kobiety to dla niej znak, że jesteś wartościowym okazem i będzie się mogła koleżankom pochwalić, nigdy chociaż 2 laski naraz nie były mną zainteresowane, wiec kolejny minus

- ciągle by zapewne była podrywana przez innych i dostawała atencję, a ja bym musiał reagować, co męczyłoby mnie już psychicznie

- nie jestem Chadem, wiec gdyby takiego poznała zapewne przeskoczyłby na inną gałąź mówiąc mi, że nie jestem jaki byłem wcześniej i się wypaliło

- musiałbym poznać jej rodziców i najbliższą rodzinę, a ona moją, takie rodzinne obiadki powodowałyby u mnie zawał, a jej rodzice wzięliby mnie zapewne za z---a.
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Felixu: Żenujący wpis xD. Nie wrzucaj wszystkich dziewczyn do jednego wora, bo charaktery są różne. Wcale nie trzeba co rusz czegoś wymyślać, a jeśli tak to co to za problem wyjść do kina czy kolację na miasto raz w tygodniu?
Jakieś gadania co jej koleżanka ma.. typie o czym ty tu piszesz xD Jakieś atencje.. jeżeli Cię kocha to ona ma w du-pie te czyjeś atencje, a to czy Cię
  • Odpowiedz
@Felixu: jako chłop, który przypadkowo się w----ł w związek, którego nigdy nie chciał odpowiadam ci, że tak niemal w 100% tak jak opisałeś xD
  • Odpowiedz
@Felixu: Zawsze będę zdania, że jeżeli pracujesz, jesteś świadomym i odpowiedzialnym chłopem oraz potrafisz w minimalnym stopniu rozmawiać to znajdziesz dziewczynę. Z wyglądem jest ciężko, bo to los na loterii i z kazdym kto napisze, ze to geny itp to sie zgadzam, ale każdy może znaleźć kogoś dla siebie. Skąd ten brak wiary? Jeżeli masz depresję z powodu braku dziewczyny to na pewno dziewczyny nie znajdziesz bo żadna nie będzie
  • Odpowiedz
@Felixu potem jak zalejesz bez gumy możesz zapomnieć o seksie, do tego będziesz sprowadzony do dostarczyciela zasobów, a jak się postawisz to czeka cię utrata majątku i alimenty zarządzone przez Panią sędzinę
  • Odpowiedz
- nie mam praktycznie żadnych znajomych, nie znajomi z uczelni, z którymi gadasz chwilę na wydziale o dupie Maryny to nie są znajomi, dla dziewczyny to duży red flag, że coś z tobą nie tak

- jak nie potrafisz organizować co rusz jakichś atrakcji typu wycieczki, spontaniczne wyjścia itp to jesteś dla niej nudny

@Felixu: ze smutkiem musze ci to napisać, ale te dwa punkty skreslają cie u niemalże każdej
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua jak facet ma 190, ładny ryj i ciało to nie jest problem. Ja nie mam znajomych, chociaż i tak prowadzę całkiem dynamiczne życie i nie mam problemu ze znalezieniem fbw (czyli nie muszę dziewczynom organizować żadnych atrakcji)
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua zawsze się znajdzie "większa ryba", mi chodzi tylko o to, że 20letnia dziewczyna w 99% przypadków wybierze 190cm z ładnym ryjem i sylwetką nerdem zamiast dynamicznego 180cm zakolaka z brzuszkiem
  • Odpowiedz
@pamareum: no i ta fałszywa dychotomia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiadomo, że jak jesteś z wygladu Cavillem to nawet najbardziej imprezowa lewicowa Julka uzna, że ona to jednak uwielbia siedzieć w piwnicy i gotować chadowi obiadki. Dla normików z wygladu dynamina to wręcz konieczność i to co takiego chłopa typu 6/10 oddziela od bycia incelem
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: Pełna zgoda. Jak jesteś na granicy - czyli akceptowalny z wyglądu ale szału nie ma to dynamina może zadziałać. Niestety to musi być naturalna dynamina bo jeśli nie jest to dla Ciebie naturalne to szybko się zmęczysz.
  • Odpowiedz