Aktywne Wpisy

Francesco123 +243
Koorwa, rzuciłem luźną robotę w korporacji bo były 3 zmiany, zero stresu kon zwalony itd każdy wie o co chodzi, naczytałem sie k---a głupot że tak nie wolnoo, trzeba być ambitnym, nie można cale zycie siedziec w jednej firmie... i co? K---a poszedlem do prywaciorza bo jedna zmiana xD i jak myślicie jak jest? Jest k---a p--------e, c-----a umowa na zasadzie zarobisz jak bedzie premia uznaniowa a na papierku minimalna, kamer od

smutny_czlowiek +733
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Bajo! :D
Komentarz usunięty przez autora
@Elfik32: @szymon_jude: Przede wszystkim niemal nikt nie slucha dzisiaj muzyki techno. Najprawdpodobniej nie znacie też zbyt wielu ludzi, którzy techno kiedykolwiek sluchali. :) Inaczej sprawa ma się z house, trance, d'n'b, disco i czymś takim. Do techno to jednak daleko. A dubstepy są bardzo charakterystyczne przez to takie ump tsss, ummm tss, wuuwuwuwwuwuwu łi łi łi łi łi wuwuwuwu!
@Bociek01: Wlącz sobie jakiś dubster i będziesz mial takie wlaśnie tluste bassy zią!
@szymon_jude: Szczerze mówiąc miałam podobne podejście, ale do czasu. Parę osób pokazało dobre kawałki i...:)
@Lord_Blizzard: Świeżak ze mnie :)
@Ryu: Nie :)
niech Ci będzie, że Tobie też @UkradliMiPuzzle: ..... chociaż nie powinienem :-P
@quarth: Na pewno nie do Łodzi :P Bo to zuo!
@etherway: Też Cię lubię :*
Chciałem się tylko z Tobą przywitać :(