Aktywne Wpisy

Basti91 +14
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

MonazoPL +32
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz

Siema, potrzebuję opinii o światłowodzie w nju bez zobowiązań. Obecnie jestem z UPC (też bez zobowiązań) i płacę więcej niż gdybym przeszedł do ziemniaka, ale nie wiem jak z jakością usług. Wiem, że to tak naprawdę Orange, co wiąże się z wątpliwej jakości routingiem, jak i Wi-Fi (funbox 3.0), z którego korzystam dość intensywnie. Jednak oszczędności są spore, bo 20 zł mniej za 300/50 (obecnie 300/30). Ostatnio zauważyłem, że ConnectBox bywa bardziej upośledzony, niż był kiedyś i pewnie będzie się to pogarszać, aby wymusić zmianę. Przejście do Play wydaje się bez sensu, bo płaciłbym tyle samo za upload wyższy o 10 Mb/s plus kolejny raz opłata instalacyjna - Play nie uznaje klientów UPC jako swoich, więc oferta jest taka jak dla ludzi z ulicy, tylko ogarniają tę zmianę. Czy ktoś jest w stanie jakoś porównać te sieci? W domu rodzinnym jest światłowód od Orange i tam Wi-Fi jest tragiczne na oryginalnym routerze, a dostęp do zagranicznych serwerów faktycznie czasem kuleje, ale może coś się poprawiło przez ostatnie 2 lata w tych kwestiach? Tej dziwnej dopłaty do 449 zł za instalacje w przypadku zerwania umowy przed 24. miesiącem chyba już nie ma w nju, ale może źle przeczytałem.
Zalezy mi glownie aby tv w innym pokoju, oddalony w linii prostej z 7m + po drodze kuchnia, zlapal zasieg na tyle aby dalo sie chociaz youtube wlaczyc
- umieściłem go centralnie (światłowód można przedłużyć patchcordem światłowodowym, w moim przypadku 8m wystarczył)
- jest wysoko, na wysokości ok. 1,6m i niczym nie zastawiony i generalnie powinien być tak pomiędzy 1,5-2m, żeby "siać" ponad typowymi przeszkodami jakie do tego ok. metra stoją
Spróbuj, najwyżej oddasz (doczytaj tylko warunki rezygnacji), a moim zdaniem w najczarniejszym scenariuszu to