Wpis z mikrobloga

Jednym wpisem zmanipulować wykopków i zemścić się na użytkowniku, który w każdym wpisie cisnął Wardege xD Sylwek to jednak fachowiec jest #famemma
CeZ_ - Jednym wpisem zmanipulować wykopków i zemścić się na użytkowniku, który w każd...

źródło: war

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CeZ_: Gdybyś wiedział ile postów w threadach z tym petem znikało w trybie natychmiastowym albo jak się okazywało, że ludzie łapią bany za posty sprzed miesięcy, bo wdali się z nim w dyskusję, to inaczej byś mówił.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@christian-huygens: przecież to stały schemat na wykopie, dwóch użytkowników wchodzi w dyskusje, od słowa do słowa zaczynają się mocniej cisnąć, potem zgłaszanie wszystkiego jak leci i wpisy z "wojenkami"
  • Odpowiedz
@CeZ_: Nie powołuję się na moderację, tylko zauważam ich gorliwość w usuwaniu postów i banowaniu akurat po tym, gdy ktoś wchodził w dyskusję z tym gościem. To nie tylko moje świadectwo. Pożywiom, uwidim.
  • Odpowiedz
@christian-huygens: przypominam że wykop jest z Poznania jak w sumie ludzie z Fame ( np Pasternak, Rozpara chyba) . Nie jest trudno by byli w siedzibie by taka sprawę przedyskutowac. Z tego tagu dużo backlashu wypływa na inne media i wizerunek tych ludzi
  • Odpowiedz
albo jak się okazywało, że ludzie łapią bany za posty sprzed miesięcy, bo wdali się z nim w dyskusję, to inaczej byś mówił.

@christian-huygens: chłopie tutaj ludzie potrafili mi przeglądać profil 7 lat do tyłu, żeby się d-----ć i jestem pewien, że robili to kompletnie za free. A moderacja tutaj to... lepiej nie będę kończył bo jakiegoś bana wyłapię
  • Odpowiedz
@CeZ_: Fakt jest taki, że tego chłopa nikt tu nie lubi i dostaliśmy kolejny powód do ciśnięcia po nim.
A to, że ten typ jest jakimś pracownikiem Baxtona i tu nakręca ludzi na jakąś narrację, to nie jest takie znowu abstrakcyjne zdarzenie.
Przypominam, że gruby już miał tutaj swojego człowieka - tego przydupasa od technikalów Zairoxa. I on też tutaj próbował coś sobie ugrać xD
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@marv0oo: tylko jakby Wardega mial jakies info ze jakikolwiek influ ma tutaj swojego "wysłannika" albo sam działa pod innym nickiem to by to trzymał i wystrzelił w odpowiednim momencie
  • Odpowiedz