Tak całkiem serio, to czy jest tu ktoś kto ma stulejke? Bo chyba mam ten sam problem i nie wiem co robić... Niby mogę pójść do lekarza ale co dalej i co mam mu powiedzieć pytając o skierowanie?
@StarodawnyInformatyk nie chce żeby mi to ktoś oglądał poza chirurgiem, poza tym pytam ludzi o ich doświadczenia z tym tematem a nie doradców którzy z tym problemem nigdy się nie zmierzyli
@JasonLuv: no to idź do rodzinnego i powiedz w czym rzecz, to Cię skieruje dalej albo prywatnie na konsultację + na zabieg potem tu nie ma dużego pola do manewru problem -> weryfikacja/diagnoza -> zabieg
@itsoverforme32445 Chyba tak, ale ciężko opisać o co chodzi, moze wypunktuje.
1. Manuel Ferrera ma mniejszą stuleje niż ja 2. W spoczynku jestem w stanie zdjąć napleta na luzaku 3. Jak stoi to tez zdejme ale c--j w okolicach żołędzia jest caly czerwony a skóra wyraźnie uciska mi c---a (jest delikatne zwężenie jak w klepsydrze) 4. Na dole c---a żołądź idzie w dół ciągnięte przez
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
#przegryw #stuleja #stulejacontent #stulejka
@JasonLuv: no, że masz problem, powiedz mu jaki, on zweryfikuje i pokieruje dalej ( ͡º ͜ʖ͡º)
albo prywatnie na konsultację + na zabieg potem
tu nie ma dużego pola do manewru
problem -> weryfikacja/diagnoza -> zabieg
1. Manuel Ferrera ma mniejszą stuleje niż ja
2. W spoczynku jestem w stanie zdjąć napleta na luzaku
3. Jak stoi to tez zdejme ale c--j w okolicach żołędzia jest caly czerwony a skóra wyraźnie uciska mi c---a (jest delikatne zwężenie jak w klepsydrze)
4. Na dole c---a żołądź idzie w dół ciągnięte przez
Mirek ludzie krzywe penisy operuja a co dopiero stulejke haha