Aktywne Wpisy

#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW

źródło: 778b6d61fbd7490ea844cda6730403d6ab0c95b3b6e510a8e14676b365af81e3
Pobierz
Winden +55
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja

źródło: IMG_20241007_122959_Easy-Resize.com
Pobierz
źródło: F-agLj3bsAAIMlK
Pobierz@zafrasowany: cos nie wyszlo xD
@robertkk: To jednak wina ogólnej fizjonomii ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mimo wszystko w Rosji panuje moda noszenia orderów tak:
źródło: 00083SB7PLWS7NQN-C411
Pobierz@jast: Ja słyszałem że wcale nie, herbatę robił tylko w jakiejś czeczeńskiej kwaterze i bezpiecznych miejsc nie opuszczał. Czeczeńscy mają z tego często kpić, bo Kadyrow twierdzi że było inaczej. Ale pewnie więcej na ten temat mogłoby powiedzieć Marcin Strzyżewski albo @Aryo