Aktywne Wpisy

atteint +73
dzisiejsza kolacja.

źródło: 1000000082
Pobierz- tysiące niezidentyfikowanych obiektów lata sobie bezkarnie nad amerykańskimi bazami, w tym tymi z głowicami nuklearnymi
- pół świata żyje teraz tym tematem
- amerykańska polityka jest w absolutnym chaosie, jedna połowa oskarża drugą połowę o zatajanie i zaniedbania, druga prześciga się w coraz to bardziej absurdalnych wymówkach, nikt wydaje się nie wiedzieć co się dzieje
tymczasem wykopowi eksperci: REEE GŁUPIE HAMBURGERY PIERWSZY RAZ ZOBACZYLI NA OCZY SAMOLOT XDDD HALYNA DOBRA DAWAJ PRZEŁĄCZ MNIE TERA
- pół świata żyje teraz tym tematem
- amerykańska polityka jest w absolutnym chaosie, jedna połowa oskarża drugą połowę o zatajanie i zaniedbania, druga prześciga się w coraz to bardziej absurdalnych wymówkach, nikt wydaje się nie wiedzieć co się dzieje
tymczasem wykopowi eksperci: REEE GŁUPIE HAMBURGERY PIERWSZY RAZ ZOBACZYLI NA OCZY SAMOLOT XDDD HALYNA DOBRA DAWAJ PRZEŁĄCZ MNIE TERA

źródło: tumblr_nunkw7fKpp1uce6g7o1_400
Pobierz
#strzelectwo #bron #bronpalna #22lr
źródło: IMG-20231108-WA0000
PobierzTen kaliber mógłby być na jakieś uproszczone pozwolenie. By sobie człowiek popykał.
budzetowo ciezko przebic sb club i hv :P jest ok, dla mnie kolejny budzetowy spoko naboj do czterotakta to sk long range
probowalas moze aguile jak masz w okolicy?
Tego nie, ale widzę, że jest w sklepie, w którym kupuję, więc przy kolejnych
Miałem tak na którymś GECO.
Przychodzi mi do głowy za mało materiału miotającego na wykonanie pełnego cyklu czyli zamek wraca zbyt szybko bo nie został w pełni odepchnięty ale wtedy chyba by nie dochodziło do ekstrakcji