Aktywne Wpisy

pewnie-kaczka +301

MG78 +654
Czas na rozdajo!
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, której premiera miała miejsce 2 tygodnie temu. Zrozumieć Ramen to takie kompendium o ramenie przeznaczone dla każdego. Książka jest ładnie wydana i ma ponad 120 zdjęć więc na pewno spodoba się wszystkim fanom ramenu, kuchni japońskiej, Japonii oraz tym, którzy lubią książki kucharskie i gotowanie.
Książkę można zamówić na na Allegro oraz na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, której premiera miała miejsce 2 tygodnie temu. Zrozumieć Ramen to takie kompendium o ramenie przeznaczone dla każdego. Książka jest ładnie wydana i ma ponad 120 zdjęć więc na pewno spodoba się wszystkim fanom ramenu, kuchni japońskiej, Japonii oraz tym, którzy lubią książki kucharskie i gotowanie.
Książkę można zamówić na na Allegro oraz na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony
źródło: ksiazka-zrozumiec-ramen-m-2
Pobierz

Poproszę o wasze typy - z dowodami, kogo warto jednak dodać na tych tagach na czarną listę. Będę aktualizował ten wpis w miarę możliwości, bo to się już zupełnie nie daje przeglądać. Póki co, u mnie niestety trafia na tą listę kolega
@nad__czlowiek
bo ile można w kółko spamować o tym samym.
@ Parmenides69 # 78673679
@ chris88 # 78673887
@ cebekk # 78677759
Poza tym, twoja lista jest bardzo szeroka, wygląda jakby ktoś kilka razy zrobił normalny wpis, który tobie się nie spodobał i już wrzucasz na potencjalną czarną. Ja mam obecnie ponad 700 ludzi na czarnej, a jestem znacznie bardziej tolerancyjny
Lista jest szeroka - fakt, bo jak czytasz raz na
Ogólnie, ostatnio bardzo rzadko wchodzę na tag, poziom wyraźnie spadł
@ speed19 # 78691889
@
koko_jumbo_i_do_przodu78688289