Wpis z mikrobloga

Ej mirki #programowanie #programista15k

Poproszę o wasze typy - z dowodami, kogo warto jednak dodać na tych tagach na czarną listę. Będę aktualizował ten wpis w miarę możliwości, bo to się już zupełnie nie daje przeglądać. Póki co, u mnie niestety trafia na tą listę kolega

@nad__czlowiek

bo ile można w kółko spamować o tym samym.
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@ damienbudzik # 78673631 - bzdury, a dzis mam małą tolerancję na przesadę i bzdury
@ Parmenides69 # 78673679
@ chris88 # 78673887
@ cebekk # 78677759
  • Odpowiedz
@Oo-oO: jak już robisz taką listę i nie chcesz wołać potencjalnych kandydatów na czarną to daj chociaż linka do wpisu/komentarza. Na telefonie bardzo uciążliwe jest kopiowanie nicka i wklejanie do linka.

Poza tym, twoja lista jest bardzo szeroka, wygląda jakby ktoś kilka razy zrobił normalny wpis, który tobie się nie spodobał i już wrzucasz na potencjalną czarną. Ja mam obecnie ponad 700 ludzi na czarnej, a jestem znacznie bardziej tolerancyjny
  • Odpowiedz
  • 0
@NieBendePrasowac: w sumie nie wiem po co ich wołać, że zostają dodani na czarną? Mało to kogo obchodzi. Myślę że na urodziny tego wpisu, za parę dni ;) mogę go przerobić tak by miał linki do tych wpisów zgodnie z sugestią ;) co prawda podejrzewam że zaczną je kasować, no ale może wykopx je wtedy będzie przechowywał przez jakiś czas zarchiwizowane.
Lista jest szeroka - fakt, bo jak czytasz raz na
  • Odpowiedz
@Oo-oO: nie chcę ich wołać, chcę link do jakiegoś wpisu albo bezpośrednio do profilu żeby łatwiej było wejść do profilu i ocenić ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ogólnie, ostatnio bardzo rzadko wchodzę na tag, poziom wyraźnie spadł
  • Odpowiedz