Aktywne Wpisy

zasadzka01 +305
Mirki proszę, polechtajcie moje ego. Zrobiłem pizzę w domu, z której jestem tak dumny, że tworzę tej wpis. #pizza #gotujzwykopem jestem z niej mega dumny

źródło: temp_file1691104359560814974
Pobierz
darknightttt +5
Czemu mężczyźni są tacy męczący? Każdy, którego znałam dłużej bardziej przypominał mi syna niż partnera.
Albo ja jestem jakaś turbo ogarnięta albo przeciętny facet wypada słabo.
Chodzi mi o rzeczy domowe takie jak sprzątanie, gotowanie, zakupy, planowanie. Mam już dość.
#zwiazki
Albo ja jestem jakaś turbo ogarnięta albo przeciętny facet wypada słabo.
Chodzi mi o rzeczy domowe takie jak sprzątanie, gotowanie, zakupy, planowanie. Mam już dość.
#zwiazki
W poniedziałek kupiłem dino po 390, we wtorek sprzedałem za 394 z myślą o odkupieniu niżej, ale manerw się nie udał i już tylko rosło. W czwartek wykonałem kilka operacji a najniżej miałem za 393 ale sprzedałem po 396. Zupełnie nie trzymałem się zaplanowanej strategii miałem kupować i trzymać do raportu a ja wszystko sprzedałem. Dzisiaj kupiłem dopiero za 409 bo coś się zamotałem z rana i nie potrafiłem się ustawić na 405. Ale co najgorsze sprzedałem za 412, zupełnie nie wiem dlaczego, jakieś zaczadzenie mózgu, impuls podrzeptany przez demona przegrywu. Także i tak pewnie jakbym trzymał od 390 to i tak bym się wysiudał dużo wczesniej niz 433. No Nic jakis tysiak luźno przeszedł koło nosa, trudno nie pierwszy nie ostatni raz. Przynajmniej plan minimum został wykonany: 50 pln dziennie.
Kapitał początkowy: 16 546,32 pln
zysk: 263 pln, czyli 1,5%
Pozdrawiam
#pamietnikgieldowy tag do czarnolistowania.
#inwestowanie #gielda #gpw
@FrancisKonois: lol
Jak będziesz tak traktować jakąkolwiek kwotę to nie wróżę sukcesów. Nawet 2 koła można ładnie zdywersyfikowac, o ile celem jest inwestowanie a nie bukmacherka na giełdzie.