Wpis z mikrobloga

Pytanie do chadow, oskich, normikow, którzy coś cimcirimci albo różowych (wszystkich, bo wiadomo, że nawet 1/10 coś tam pekluja) #s--s #zwiazki

Najbardziej lubię finisz w/na?

• W dupie 12.8% (141)
  • W pochwie 34.4% (379)
  • W buzi 22.7% (250)
  • Na cyckach 8.6% (95)
  • Na twarzy 11.6% (128)
  • Na dupie 2.9% (32)
  • Inne 7.0% (77)

Oddanych głosów: 1102

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
No widzę początek wyrównany, ja tylko dodam że jeśli mógłbym głosować miałbym dylemat między na twarzy, a w pusi. Z jednej strony na twarzy lubię z widoku zeszmacenia, poniżenia, a w środku jednak to klasyka, to ta kwintesencja i widok laski tak leżącej po finale, umazanej jest równie interesujący
  • Odpowiedz
  • 0
@ICameTwiceOnYourMumsBack: po prostu ciekawią mnie zachowania ludzkie, w tym przypadku akurat dotyczące życia erotycznego głównie męskiej części. Zakładam, że akurat w tym temacie można rozciągnąć pomiar nie tylko na wykopkow, bo nie ma tu nic o p0lkach, tylko o preferencjach użytkowników. Spodziewałem się, że będzie więcej odpowiedzi na c---i.
  • Odpowiedz
@johnnnnn najchętniej to tam, gdzie nie możesz :) jak ciągle kończysz w pochwie, a dziewczyna jest jakaś dziwna i ci nie pozwala w buzi, to będziesz chciał w buzi. W tyłku jest fajnie, bo masz świadomość że niewiele osób ma taka sposobność :)
  • Odpowiedz