Aktywne Wpisy

dom_perignon +626

Kadet20 +138
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
źródło: z30066370AMP,Taylor-Swift-zapowiedziala-nowa-wersje-swojego-hit
Pobierz

A co jeśli ja całą zimę mam wyłączone kaloryfery ? (czasem odkręcam na 1-2 ale rzadko) Serio.
Mieszkam otoczony innymi mieszkaniami, cała jedna strona mieszkania ma wystawę południową, a na "domiar złego" ja jestem człowiekiem zimnolubnym. Praktycznie cały rok mam otwarte okno w sypialni i wolę się raczej przykryć dodatkowym kocem, niż odkręcać grzejnik. Od zawsze tak mam i to już takie przyzwyczajenie, albo cecha osobnicza (a może jestem mutantem - nie wiem).
Czy taki podzielnik będzie mi coś nabijał do rachunków? Szukałem informacji, ale to wszystko albo napisane tak, że nic nie rozumiem, albo (filmiki) jakieś opowieści o folii aluminiowej...
Bardzo bym prosił Koleżeństwo o jakieś informacje na ten temat. Z góry dziękuję i to pijęknie. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Niektóre mieszkania jak Twoje są grzane przez sąsiednie. Możesz mieć zakręcone grzejniki i przy -20 mieć +18. Jakby nie było cieplej o 38 stopni, więc wykorzystujesz ciepło z ciepłowni. Zapłacić więc musisz. Ale korzystasz mniej, niż Twój sąsiad - który lubi 25, a grzany