Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Zabawne jest to jak Scierwoch gada, że jego byle partnerki nie musiały się malować, ani nosić mini, ani robić paznokci. Bo oczywiście on spotyka się tylko z NAJPIEKNIEJSZYMI, NAJLEPSZYMI. Dlatego nigdy nie wziąłby grycoliny do pary, bo jest na tle innych dziewczyn po prostu gruba, czyli w jego mniemaniu najgorsza.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jego byle partnerki nie musiały się malować, ani nosić mini, ani robić paznokci

@Trisolarianin: moi byli partnerzy nie musieli brać prysznica. a to dlatego że nie istnieli
  • Odpowiedz
@Trisolarianin: wg mnie to glownie po to, by obnizyc samoocene Justynie i wbic jej szpileczke. Niby mily, usmiechnie sie, da sie wyzalic, ale za kazdym razem leciutko wbija szpile, tlamsi, strofuje i podkopuje pewnosc siebie drugiej osoby. Naprawde, okropny typ. Brzydze sie nim.
  • Odpowiedz
@czerwonolica: zgadzam się. Mam takiego gostka w pobliżu. Nigdy nie wiesz, czy Cię zaraz zgnoi z miłym uśmiechem, czy sarkastycznie pochwali, umniejszając doceni, czy upokorzy w świetlistych barwach własnej aureoli. Zwrócisz uwagę i słyszysz, że przecież Cię chwalił, doceniał, dopingował.... a Ty się jak zawsze czepiasz!
  • Odpowiedz
@Trisolarianin: ja tam odniosłam wrażenie że te pytania wprawily go w zakłopotanie i poirytowanie, bo nie miał kobiety to nie umiał określić typu co wydało się dziwne Justynie. Pytania nie były jakieś z kosmosu, ale normalne w relacji damsko-meskiej.
  • Odpowiedz