Wpis z mikrobloga

Zmiana czasu ........ Nie ma jak nadal robić ludziom pod górkę. Że ten komunistyczny wymyśl dalej jest stosowany.
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@AchtKommaAcht Lepiej bez zmiany. Kto to widział czas zmieniać bo kur.. ciemno. To może zmieńmy sobie prawo tak żeby politykom było lepiej jak ukradną 1milon to prawo ich nie dotyczy.
  • Odpowiedz
@mcaxel no zamysł tego był słuszny. Zwierzęta rolnicze potrzebują jesc o tej samej porze, ludzie chodzili piechotą do pracy - jak jest rano ciemno to c---a widać:P Ameryki nie odkryłem. Ale teraz to faktycznie bez sensu lepiej gdyby o 9 było dopiero jasno
  • Odpowiedz
@mcaxel: to jest robione pod slonce zebys wstawal razem z sloncem a nie ze idziesz do pracy na 9 gdzie dopiero slonce wstaje tylko zebys szedl do pracy na 8 kiedy slonce4 wstaje rozumueszz
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@sylwester666 Kurde wiem o co w tym chodzi. Chodzi tylko o to że człowiek się przestawia potem kilka tygodni. Rozwala to życie i nic więcej. Sztucznie stworzone na podobieństwo komuny.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@slapdash Hahaha. Akurat komuna miała więcej plusów. Pamiętam ja i wiem że nic nie było ale jakoś wszyscy mieli wszystko. Ludzie domy budowali 3 piętrowe gdzie tylko 1 pracowali a drugie na roli. Pomyśl sobie teraz że Ty ze swojej wypłaty budujesz taki dom w 4 lata. To ile musisz zarobić? Weź sobie kalkulator i licz a zobaczysz kiedy było lepiej.
  • Odpowiedz
@mcaxel: to zablokowanie zmiany czasu to nie jest takie proste jak wykopki caly czas mowia, niestety nie mieszkamy na ksiezycu tylko na ziemi a wokol nas sa inne kraje. Jaki k---a cel by mieli politycy zeby to specjanie blokowac? xD jakis kolejny spisek typy plaska ziemia?
No ale jak wyskrobek gada ze komunistyczny wymysl a za chwile ze za komuny bylo lepi bo domy budowali to xD
  • Odpowiedz