Aktywne Wpisy

Dowiadujecie się się, że wasza kobieta przyprawia wam rogi.
Próbujecie odnaleźć tego faceta i pobić go/jakoś ukarać czy skupiacie się tylko na rozwiązaniu sprawy z nią?
#zwiazki #s--s #logikarozowychpaskow #zdrada #pytanie
Próbujecie odnaleźć tego faceta i pobić go/jakoś ukarać czy skupiacie się tylko na rozwiązaniu sprawy z nią?
#zwiazki #s--s #logikarozowychpaskow #zdrada #pytanie

moje marzenie to mieć chatkę na odludziu, duży kawał łąki, krowę, kozę, świnkę, koty i psy

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
- dzwonienie do syna na Jego wakacjach o 7:00 rano z pytaniem czy śpi i że ma dzisiaj dużo do zrobienia,
- sprawdzanie 52x dziennie tego e-dziennika z ocenami syna,
- dzwonienie praktycznie codziennie rano do Spółdzielni i jechanie na sąsiadów, co to ten, a co tamten,
- stała kontrola męża, który dojeżdżał do pracy gdzieś tam poza Nasze miasto,
a najbardziej zapamiętałam jak kiedyś rano, zadzwoniła do męża, z-----a Go, że widziała go na WhatsAppie o 2:30 (miał jakieś spotkanie z chłopakami z pracy) i oczywiście ostentacyjnie się rozłączyła - jeszcze tego samego dnia był u Nas w biurze kurier z kwiatami od tego męża... ¯\(ツ)/¯
Wiem, że to nie moja sprawa i tak dalej, ale jednak spędzałam z tą osobą 1/3 swojego życia i pytanie: czy Waszym zdaniem to są normalnie zachowania kobiety?
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Nie no, żartuję oczywiście, utylizacja takich, nawet z moich podatków.
@heniek_8: nawet, gdyby to była najświętsza rodzina na świecie, to dalej byłby to najzwyklejszy błąd ;)
Najlepsze jest, to że jej facet jest policjantem i o dziwo normalny chłop, z którym szło nawet pogadać.
Szkoda i dziecka i męża