Aktywne Wpisy

MonazoPL +147
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
źródło: comment_GaLbyUZfBINJgAZkMkPrL4qct4kzIaJ3
PobierzJak nazywacie tę część chleba?
- Chlubka 25.5% (13)
- Brzuszka 19.6% (10)
- Skrajka 35.3% (18)
- Ogonek 19.6% (10)

Mam pytanie odnośnie farb #dulux. Znalazłem swój odcień, byłem już gotów kupować/zamawiać w sklepie ale zobaczyłem oceny i przeczytałem dużo opinii że ta farba jest koszmarna, brudzi się od samego patrzenia. Czy to prawda? Macie jakieś doświadczenia z duluxem? Źle opinie czytałem zarówno o serii easycare jak i easycare+
Malowana byłaby ściana z TV oraz ściana za łóżkiem więc w zasadzie 'rzadko dotykane' ściany, wolę się jednak dopytać póki mam możliwość niż się potem wk0rwiać jak pozrywam taśmy i zdejmę tekturę falistą.
#remontujzwykopem #remont #kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta #farby
wołam też @Smarek37 bo dał mi się poznać jako fachowiec (ʘ‿ʘ)
Edit i nie patrz na opinie w marketach bo to często totalni amatorzy piszą