Ależ ta gra jest ponura i nie ważne czy lato czy zima. Miasto około 50 k #citiesskylines 2 najbardziej denerwuje mnie graficznie to że tutaj jest zaledwie kilka typów budynków. Wszystko się powtarza niczym z ery PS1
Co tak wszyscy miasta od linijki? Grida można pod różnymi kątami ustawiać, żeby urozmaicić chociaż trochę krajobraz.
Jest wiele zmian na plus, ale dla równowagi mnóstwo wad czy nawet uwstecznień. Auta wcale nie szukają lepszych dróg, wszystkie służby to tylko pojazdy, nie widziałem rowerzysty, brak nadbrzeży i tylko po jednym dworcu kolejowym/ metro.
@Sierzant_Cruchot: Przy drogach niebudowanych od linijki wariuje siatka, która jest znacznie mniej wybaczająca niż ta z cs1. Tworzy się wtedy komicznie dużo pustych przestrzeni między budynkami,
źródło: temp_file3862065982637756699
PobierzJest wiele zmian na plus, ale dla równowagi mnóstwo wad czy nawet uwstecznień.
Auta wcale nie szukają lepszych dróg, wszystkie służby to tylko pojazdy, nie widziałem rowerzysty, brak nadbrzeży i tylko po jednym dworcu kolejowym/ metro.
Gdybym nie miał w gamepassie, to bym nie kupił.