Wpis z mikrobloga

Jak to jest, że tępe Julki i tępe Byczki czyli cała młodzieżowa patologia i plebs intelektualny wybrał sobie akurat ze wszystkich istniejących portali społecznościowych akurat Wykop do z--------a mikrobloga swoimi patusiarskim przeżywaniem...?

Dlaczego patostreamy, danielmagical i famemma to najpopularniejsze tagi na tym portalu?

#wykop #mikroblog #patologiazewsi #pytaniedoeksperta
WykopX - Jak to jest, że tępe Julki i tępe Byczki czyli cała młodzieżowa patologia i ...

źródło: temp_file3333814247236655497

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WykopX wszystko przez stream magikala z drabina, tam sie ktos wychylil ze mozna na wykopie komentowac wydarzenia, i tak sie sypneli. Pi razy drzwi wtedy dolaczylem na wykop, bo jakos w tym czasie ruszal wykopOTS
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Darson666

Bo wielu ludzi to idioci, dla których rozrywką jest się n-----ć i pooglądać innych patusów w necie xD

To ja wiem. Ale dlaczego akurat idioci przyszli na wykop, a nie na jakies discordy, facebooku Twittery itp?
  • Odpowiedz
Jak to jest, że tępe Julki i tępe Byczki czyli cała młodzieżowa patologia i plebs intelektualny wybrał sobie akurat ze wszystkich istniejących portali społecznościowych akurat Wykop do z--------a mikrobloga swoimi patusiarskim przeżywaniem...?

@WykopX: napisal typ, ktory nie uzyl tagu z tym gownem, wiec nawet majac ten tag na czarnej, wyswietla mi sie takie gowno i musze czytac

• Odpowiedz
@WykopX: a sam tego gówna nie otagowałeś.

Gdyby nie ty, to nawet bym nie wiedział, że takie coś ma miejsce (bo, tak jak pewnie większość normalnych użytkowników, mam ten tag od początku na czarnej liście - polecam takie podejście).
  • Odpowiedz
@WykopX Statystyka. Mamy większą próbę(więcej użytkowników) to dojeżdżamy bliżej średniej krajowej.
Wydaję mi się, że przed aktualizacją to nawet boty potrafiły wykopywać jakieś fajne znaleziska, a teraz tylko polityka ()
  • Odpowiedz
@WykopX pamiętam jak ten danielmagical stał się popularny na wykop dobre kilka lat temu i zablokowałem to g---o od razu i nie mam pojęcia co tam się dzieje do tej pory, potem poszły patostreamy itp i mam święty spokój :)
  • Odpowiedz