Wpis z mikrobloga

#perfumy Doszły do mnie słuchy, że nie ma klona Amouage Overture Man. Nie jestem jeszcze pewien, czy jestem gotów wydać takie pieniądze na flaszkę, dlatego spytam - moze jednak istnieje coś podobnego za mniej złota? :D
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eric2kretek: wziąłem kilka tych olejków z czystej ciekawości i powiem Ci, że osobiście nazwałbym je "mocno inspirowanymi oryginałem", aniżeli klonami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Hellmanor jest alexandria Executive Aoud, ale to też dość mocna inspiracja, a nie klon. Jako "perfumiarz" z wieloletnim doświadczeniem, mogę Ci powiedzieć, że na ten moment wolę po prostu wziąć 10ml od jakiegoś mireczka, który ma flakon, niż szukać klonów. Poświęcisz
  • Odpowiedz
"mocno inspirowanymi oryginałem", aniżeli klonami

@KaraczenMasta: no te olejki "amłaże" co ktos mi dorzucil gratis byly wedlug mnie swietne. Jak kupilem nowa flaszke beach huta, to ten olejek bardziej przypominal moj stary flakon XD Rozlalem je ze spirytusem i sobie staly ponad rok. Journey i interlude tak samo dobre byly

Innych nie mialem
  • Odpowiedz
@Hellmanor: Nie klon 1:1, a "zapach inspirowany" Overture: https://dubaicollection.ro/product/apa-de-parfum-killer-oud-overdose-barbati/ (jak coś nie testowałem) Można na tej stronie znaleźć kilka innych klonów różnych Amouage'ów. Jak coś bez problemu wysyłają do Polski przez DPD. Pewnie na marabika.lt i royalsperfume.pl też coś by się znalazło. Jeśli chcesz to mogę podesłać na priv kod rabatowy do tego dubaicollection.
  • Odpowiedz