Wpis z mikrobloga

@bruhmomentow: 528 obecnie, ale na vivaldim jest to sprytnie zrobione, bo mogę sobie komfortowo użytkować a cała reszta kart jest zahibernowana w innych sekcjach roboczych do których się przełączam.
  • Odpowiedz
@bruhmomentow: Jak czegoś intensywnie szukam albo przeglądam memy lub wykop to dochodzę pewnie do tych 30, ale staram się zamykać na bieżąco żeby nie mieć bajzlu. Generalnie w trakcie używania mam przejściowo więcej kart, ale dążę do posiadania jednej. Oprócz tego jestem w wiecznym incognito, więc wszystko się samo uporządkuje po wyjściu z przeglądarki.
  • Odpowiedz
@bruhmomentow: zwykle koło 300 ale jak mam jakiś bardziej zajęty weekend i nie mam czasu poczytać tych zostawionych na później to rośnie do 400 i więcej. Plus oczywiście na telefonie, albo w innych przeglądarkach jakieś bieżące rzeczy.
W sumie na wszystkich urządzeniach mam otwartych koło 600-700
  • Odpowiedz
@bruhmomentow Kilkaset do tysiąca i w kilku nowych oknach, czasami zaczynam czytać jeden temat/oglądać film, ale otwieram nowa kartę, a stara zostawiam z myślą, że później wrócę.
Czasami też sporo zostawiam z różnych forów i i jak widzę nowy ciekawy temat, to zostawiam by wrócić za kilka minut/godzin czy jest coś ciekawego, czy dyskusja się rozwinęła, oby to nie było jakieś lekkie zaburzenie czy coś z koncentracją.
  • Odpowiedz
@filip8192: @enron Jak musicie zamknąć przeglądarkę, to co wtedy? Co z tymi np. sześcioma oknami? Przeglądarka pozwala wam zamknąć wszystkie 6 okien i następnie do nich wrócić?
  • Odpowiedz