Mircy ile płaciliście za firmę robiącą odbiór mieszkania? Dostałem ostatnio 2 oferty w Krakowie, 700 i 950 złotych(!!!) i nie wiem czy mam pecha czy rynek juz p------o do reszty? #nieruchomosci
@bieda_kredyciarz_2proc: zbierz jeszcze ze 3-4 oferty i będziesz mieć wyrobione zdanie. Zasadnicze pytanie "ile możesz stracić" jak ten odbiór będzie kiepski. Kieruj się opiniami o rzeczoznawcach a nie ceną jaką biorą.
@bieda_kredyciarz_2proc 2 lata temu 400 albo 450 i to był jeden z droższych wtedy. Dodatkowo w pozniejszym terminie jak byly mrozy przyszedl zbadac mieszkanie termowizją za dodatkowe 200zl. Trojmiasto
@bieda_kredyciarz_2proc: 800zł za średniej wielkości mieszkanie, komórkę lokatorską i miejsce postojowe. Pełen pakiet z termowizją, laserami i bajerami. korzystałem z pewnylokal.pl i było ok. Bez szału, ale też mieszkanie nie miało jakichś spektakularnych usterek. Pooglądał, posprawdzał, znalazł jakieś odpryski farby, brakujące zaślepki w oknach i inne duperele, których ja bym nie zauważył.
#nieruchomosci
korzystałem z pewnylokal.pl i było ok. Bez szału, ale też mieszkanie nie miało jakichś spektakularnych usterek. Pooglądał, posprawdzał, znalazł jakieś odpryski farby, brakujące zaślepki w oknach i inne duperele, których ja bym nie zauważył.