Aktywne Wpisy

Bunch +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Będę miał taki zestaw: asrock h81 pro btc + 4 karty + 2 zasilacze + adapter dual psu + 4 risery usb. Jak to prawidłowo podłaczyć?
Co wiedziałem wcześniej?
1 płyta ma molexy na płycie, które należy zasilić i wówczas nie trzeba do kart graficznych riserów z molexami (lub z molexami ale nie podłaczone)
2 ale moje risery będą z kablem usb i z tego co wiem, to w tych molexy trzeba podłączać, bo kablem usb nie idzie zasilanie z płyty do kart. ZGADZA SIĘ? Podłączać te molexy nawet z tą płytą?
3 risery zasila się z tego samego zasilacza z którego zasila się kartę graficzną, zgadza się?
4 tam gdzie będzie podłączone nie ma gniazdka z uziemieniem. Czy to może być problem z tym zestawem? Z zestawm jedno zasialaczowym problemów nie mam.
5 czy windows na pamięci usb to dobry pomysł czy tylko zniszczę szybko ten pendrive? Klasa prędkości 4 wystarczy czy trzeba 10?
#kryptowaluty #mining
2. ja podłączam
3. risery zasila się tym zasilaczem co zasila PŁYTĘ GŁÓWNĄ a nie kartę
@qwerty15: molexy na płycie zostaw w spokoju, podłącz tylko zasilanie pod risery usb i wsio. u mnie hula tak już długi czas
Komentarz usunięty przez autora
@krzemas: jesteś tego pewien? mam podłączone z zasilacza co grafiki i dzięki Bogu działa. Ale chciałbym podłączyć tak jak powinno być prawidłowo.
@qwerty15: Hmm... a jak by w tym gn zrobić zerowanie?