Aktywne Wpisy

IntruderXXL +141
Trochę przesadziłem z tą formą, no ale cóż płakać nie będę lol #chwalesie
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta

źródło: Łapa
Pobierz
Lewusx +107
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.

źródło: IMG_2913
Pobierz
Jak wygląda ta słynna terapia?
- Mam iść do swojego luxmedu/medicover do lekarza pierwszego kontaktu i powiedzieć, że niefajnie się czuje i wtedy skieruje do psychologa/psychiatry xD? Czy od razu walić do tych speców?
- Co się robi na takich spotkaniach? bo nie wiem co miałbym mówić i z góry zakładam że nic i nikt mi nie pomoże
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #terapia #blackpill #psychiatra #psychiatria #fobiaspoleczna #psychologia #fobiaspoleczna
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: terapia-uzaleznien
Pobierz@mirko_anonim:
To po co tam chcesz iść?
Jeszcze zakończyła rozmowę przed czasem.
Szkoda, że było to dawno temu i byłem w rozsypce inaczej to znalazłbym tę babę na necie i obsmarował. Tak jak zrobiłem to z jedną, która wydzwaniała do mnie jak zrezygnowałem z terapii, że mam zapłacić jej za nieodbytą wizytę, bo za późno ją odwołałem.
@enyel:
Jakbyś chciał się podzielić tym złotem to byłbym wdzięczny