Aktywne Wpisy

Moja żona po 15 latach małżeństwa właśnie przyznała mi się do tego że od pół roku ma chłopaka, regularnie zdradzała mnie z różnymi typami przez ostatnie 4 lata. Jak mam jej wybaczyć?

Wraczek +17
Obawrwujemy dzisiaj piękne zesrańsko zwolenników Kim'a i innych zamordystów.
To tylko fabryczne ograniczenie maksymalnej prędkości do 180 km/h, no przecież ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Później ograniczenie do 160, następnie do 140, płatności gotówkowe? A po co to komu? Oj, twój social credit jest za niski, podwyższ go aby uzyskać dostęp do swoich środków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niczym tak nie gardzę jak wykopowymi zamordystami,
To tylko fabryczne ograniczenie maksymalnej prędkości do 180 km/h, no przecież ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Później ograniczenie do 160, następnie do 140, płatności gotówkowe? A po co to komu? Oj, twój social credit jest za niski, podwyższ go aby uzyskać dostęp do swoich środków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niczym tak nie gardzę jak wykopowymi zamordystami,
Hej! Szybkie informacje dla wszystkich czekających na aktualizację. Finalizujemy poprawki dotyczące integracji systemu logowania WykopConnect. Upewniamy się teraz, że wszystko działa na różnych urządzeniach i systemach. Jak tylko zakończymy testy to wrzucamy aktualizację na sklepy.
Pozdrawiamy prosto z biura bakehaus ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: dbb860ca-970a-478e-802f-6188ad86c621
Pobierzchetnie kupie jakies akcje
( ͡° ͜ʖ ͡°)
BTW super appka :)