Aktywne Wpisy
new-object +162
z 147kg do 116.2kg, od Października zeszłego roku. Zabiłem 30kg obywatela i nie czuje skruchy! I wiecie co? Mam zamiar zabić kolejne 30kg obywatela. Nawet policja nic nie poradzi!
Pijcie ze mną niesłodzony kompot, stawiam wszystkim!
#chudnijzwykopem #odchudzanie #chwalesie
Pijcie ze mną niesłodzony kompot, stawiam wszystkim!
#chudnijzwykopem #odchudzanie #chwalesie

źródło: image
Pobierz
Aloms +3
Jestem chory, biorę antybiotyk i mnie trochę dusi. Dziś w nocy podczas napadu kaszlu coś mi się stało w plecy. Momentalnie przy którymś z kaszlniec tak mnie zgięło ze ledwie doszedłem do łóżka. Byłem wtedy na stojąco. Lekko się zgarbiłem/ pochyliłem podczas kaszlu. Ogólnie była to nienaturalna pozycja. Bol mnie jakoś na samym dole pleców, przy samej dupie. Każdy ruch to jest ból a najmocniej przy kaszlu gdzie napina mi się odcinek
Szukam auta terenowego w budżecie do 25 tyś zł.
Warunek konieczny:
Automat
LPG
Reduktor
Hak do dosyć sporej przyczepki (na haku nie musi mieć dużo)
Auto na codzień do jazdy do pracy, w weekend trasy po 100km, wyjazdy rekreacyjne w teren bez topienia po klamki.
Strasznie mi się podoba jeep Wj ale niestety same duże silniki jeżeli chodzi o benzynę, a diesla bardzo bym chciał bo uwielbiam diesla ale nie wiadomo co odbije rządzącym na przełomie kilku lat i jeszcze może nie wjadę do miasta a druga sprawa koszt ropy stałe rośnie.
Następny to jeep liberty. Wszystko super bo i silnik fajny V6 i ładnie wygląda ale nie mogę patrzeć na te obrzydliwe wnętrze, które totalnie przekreśla wybór.
Co jeszcze możecie polecić w takiej kasie?
Mam suzuki grand vitare 1 gen v6 2.5. Powiedzmy że jest ok ale nie widziałem szybciej rdzewiejącego samochodu więc nie chciałbym drugi raz wchodzić do tej samej rzeki. Choć XL7 też rozważałem że względu na bagażnik.
Suzuki grand vitara 2 gen odpada, brzydkie i też zgnilak.
@kumpek20: Tysie to jakiś nowy przelicznik?
Jeden napęd to tod (można zamontować usel i wtedy mamy pełna kontorla nad napędami) a drugi to est. Po szczegóły co do tych napędów to zapraszam na forum, tam jest wszystko wyjaśnione. Ale pokrótce:
Tod- napęd automatycznie przekazywany na 4kola w zależności od nawierzchni (auto samo decyduje jak dzielić podzial napędu) plus opcja reduktora. Usel daje