Elo doktory habilitowane z blacharki (i biegli sądowi ze szpajchli). Kłeszcion- była przygódka (i malowanko) czy se wkrecam i tak moze padac swiatło?¯\(ツ)/¯ #pytanie #kiciochpyta #motoryzacja #ankieta #pomocy #mechanika #wykop
Była?
Jeszcze jak56.9% (33)
Wkrecasz se, tak moze padac swiatlo kurde43.1% (25)
@KrajaCoNieJara: Była,koleś lakiernik mi powiedział że srebrny to najgorszy kolor bo praktycznie nie możliwe jest zrobienie tego żeby nie było widać,z innej beki czego się spodziewasz po 20 letnim aucie?
@KrajaCoNieJara: mówię ci mordo, ewidentnie tylko światło. Pada tak intensywnie, że zmienia kolor i w dodatku psuje pasowanie tylnych drzwi za słupkiem C.
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
Kłeszcion- była przygódka (i malowanko) czy se wkrecam i tak moze padac swiatło?¯\(ツ)/¯
#pytanie #kiciochpyta #motoryzacja #ankieta #pomocy #mechanika #wykop
Była?