ja pierrrr znowu pisze do mnie jakis cpun, weszlam na jego instagrama a tam cala rolka zdjec jak siedzi nacpany, HELP ME dlaczego ja przyciagam cpunow o co chodzi
@kyIiejenner: zero tolerancji dla ćpunów xD PS. Jak przeglądałem insta wydawało mi się, że widziałem ciebie, w sensie bardzo podobna figura i włosy, ale to może jakieś złudzenie
@kyIiejenner mam kolegę, który ciągle marudzi ze poznaje z-----e dziewczyny, zaburzone albo cpunki. No więc pytam go gdzie je poznaje, a on na to tak: cpunskie kluby z ravem, albo są to znajome jego znajomych (gdzie Ci znajomi to głównie ćpuny). Skoro poznajesz tylko takich, to może czas zmienić otoczenie?
@kyIiejenner: Juz nie pamiętam profilu bo to było jak bana miałem. Miałem do ciebie pisać czy to ty, ale nie miałem jak coś koło 9k follow z tego co pamiętam
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
xD
PS. Jak przeglądałem insta wydawało mi się, że widziałem ciebie, w sensie bardzo podobna figura i włosy, ale to może jakieś złudzenie
Skoro poznajesz tylko takich, to może czas zmienić otoczenie?