Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@PiersKurczaka: ja wiem, ze jedno nie musi wykluczać drugiego. Czasami sam sobie zapuszczę odcinek "Niesamowitego Świata Gumballa" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Normalny wyluzowany dorosły koleś będzie się chichrać przy queście z perfumami dla Ying'er

@PiersKurczaka: o tak, z początku nie wiedziałem o jaki quest Ci chodzi, ale sobienszybko przypomniałem, bo był dość mocny i wrecz niepokojący, bo podróżnik to w zasadzie dzieciak (tzn. my wiemy, że to ten słynny
  • Odpowiedz
@Returned: Pierwszy raz widzę, żeby ktoś narzekał na Akt I i II :V Jedne z najlepszych questów w genshinie imo, nie powiedziałbym, że są dziecinne, ale co kto lubi. Napisz jak skończysz III i IV.
  • Odpowiedz
  • 0
@DuzyPies123: moze juz jestem starym marudą. Mnie to się podobal np. ten quest z Dainslefem, gdzie penetrowaliśmy jakas skryjowke Otchłani i wpadliśmy na te odwrócona do góry nogami Statuę Siedmiu, przed która kleczal jakis lejek i się okazało, że typ nie żyje i tak umarl kleczac przed tym magicznym posagiem jednego z bogów ustawionym w heretyczny sposób (bo jednak archonowie to bogowie ludzi na ziemi), zaś sama statua zadawala nam
  • Odpowiedz
@Returned: A to też dobre, ale poza preludami, to fontaine aq I i II moim zdaniem bardzo dobre, jest jakieś morderstwo, paimon jest bardzo lubialna, w przeciwieństwie do większości jej egzystencji, archon podejrzanie się zachowuje, neuvi wali childe na łeb jak gdyby nigdy nic. Jak dla mnie całkiem fajne ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 1
@DuzyPies123: właśnie zacząłem drugi akt i jest lepszy zdecydowanie fabularnie. Monolog Navii przy konfrontacji z Neuvillette nawet poruszający.

W pierwszym akcie nie podobały mi się te minigierki. W zasadzie nie da się ich skopać, można sobie przeklikac opcje po kolei, a i tak się przepchnie questa xD
  • Odpowiedz