Wpis z mikrobloga

Kogo polecacie w przypadku wrastających się paznokci u osoby dorosłej. Raczej chodzi o wizytę u chirurga niżeli u podologa (chociaż może?). Oczywiście jak najbardziej bezboleśnie i bez potrzeby ponownych wizyt ze względu na wracający problem.
#kielce i okolice
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@profesjonal_drajwer_of_taczka: Z własnego doświadczenia Ci powiem leć do podologa. Sam 10~ lat temu wydałem kilka tysiecy na chirurgów, bo wrastały mi sie paznokcie w obu paluchach ( problem nawracał po zabiegach...).
Moge Ci polecić podologa z Artmedika ( Agata Jaros), ratowała mi oba paluchy i jak narazie od kilku lat spokoj :)
  • Odpowiedz
@profesjonal_drajwer_of_taczka: tak jak poprzednicy - podolog to jest specjalista, którego szukasz w tym przypadku. Mojej babci problem z wrastającym się paznokciem rozwiązała Pani Ewa Zapała z gabinetu "Czas na Stopy" na Nowaka-Jeziorańskiego. Nie była to jednorazowa wizyta ze względu na konieczność przyklejenia klamry na paznokieć. Klamra była przesuwana i chyba nawet miała dołożoną drugą na płytce paznokcia. Tak czy inaczej - ten wałeczek przy palcu został chyba "opracowany" i do
  • Odpowiedz