Aktywne Wpisy
Czesc Mirki, mialem sytuacje ze dostalem mandat na parkingu w biedronce. Najzwyczajniej wbieglem na szybko po jedna rzecz do biedronki i zapomnialem pobrac biletu. Wrocilem to za szyba juz byla super niespodzianka :) czy powinienem te gowno placic? Dla mnie to szczyt absurdu ze w ogole stojac 3minuty juz mozna wylapac mandat. Mial ktos kiedys taka sytuacje? Mam paragon z zakupow w biedronce. Moze moge sie odwolac jakos? Nie mam zamiaru placic

Logan00 +522

Pytanie tylko po co? Mleko już się rozlało, game over. Powinni pogodzić się z faktem, że nie będą rządzić, a zamiast tego brną dalej.
Przecież teraz, ten ich "przekaz" jest bezcelowy. Wybory już się odbyły, nie ma czego ratować, po co więc uparcie wciskać ludziom gunwo prosto w czoło.
Nie jestem zwolennikiem opozycji, obecna sytuacja wcale mnie nie cieszy, wręcz martwi. Jednak mam szczerą nadzieję, że nowi zrobią porządek z tym bełkotem w TVP, bo jako szary obywatel czuję wstyd, okropne zażenowanie faktem, że telewizja publiczna, demokratycznego państwa, ma ludzi za idiotów, robi im pranie mózgu i nie różni się niczym od mediów na Białorusi...
#wybory
@corsa900: idą w kierunku przedterminowych wyborów w nowym roku
W TVP szefem takiego zarządu miałby być Daszczyński, który w 2015 roku zastąpił Juliusza Brauna (zbieżność nazwisk nieprzypadkowa, to stryj pana Grzegorza z Konfy), ale został odwołany po wejściu w życie przepisów uchwalonych na początku stycznia 2016 przez PiS.