Aktywne Wpisy

isrin22 +48
Większość jury to gównażeria: Viki Gabor (18 lat), Staś Kukulski (18 lat), Wiktoria Kida (23 lata), Jasiek Piwowarczyk (27 lat), Maurycy Żółtański (wiek nieznany ale wygląda też na 20 paro latka, kolega maty więc pewnie w jego wieku mniej więcej). Ja myślałem, że w takim jury który ocenia umiejętności wokalne, konstrukcje utworu, jak jest napisany itd. powinni siedzieć specjaliści branży, ludzie z wieloletnim doświadczeniem, a nie gówniarze XD #eurowizja
masuuoo +26
W sumie czy to nie dziwne że Bangaranga była na 1szym miejscu u jury? Z reguły u jury wygrywają utwory z kijem w dupie, a takie „luźniejsze” są gdzieś na 5-6 miejscu.
A może jury z każdego normalnego kraju przewidziało izraelski r--------l w teległosowaniu i solidarnie postawiła na cokolwiek co miałoby szansę z pejsatymi, żeby uniknąć kompromitacji konkursu xD
No z każdego kraju z wyjątkiem jednego kraju gojów położonego nad wisłą xDDD
A może jury z każdego normalnego kraju przewidziało izraelski r--------l w teległosowaniu i solidarnie postawiła na cokolwiek co miałoby szansę z pejsatymi, żeby uniknąć kompromitacji konkursu xD
No z każdego kraju z wyjątkiem jednego kraju gojów położonego nad wisłą xDDD

Jak niektórzy zdążyli już zauważyć, od rana dostępna jest nowa wersja Wypieku 1.0.216. W tej wersji znajdziecie:
- Odtwarzanie video w trybie pełnoekranowym będzie zapobiegać wygaszaniu ekranu,
- Kliknięcie w górny pasek aplikacji przewinie ekran na samą górę,
- Klawiatura poprawnie otwiera się przy odpowiadaniu na wpis,
- Po przejściu we wpis z powiadomień komentarze będą w poprawnej kolejności,
- Tekst przycisków w pasku akcji dla wewnętrznej przeglądarki jest już widoczny,
- Wpisywany tekst poprawnie zaczyna się od dużej litery po kropce,
- Na iOS możliwe jest już kopiowanie obrazków do schowka,
- Podgląd zdjęcia zawiera przycisk do udostępniania,
- Menu akcji nie jest już obcinane o jeden element na iOS.
Oprócz tego pracujemy cały czas nad problemami z logowaniem przez serwisy zewnętrzne i z włączonym 2FA. Jesteśmy w kontakcie z administracją i razem próbujemy doprowadzić logowanie do pełnej sprawności.
Wypiek możecie pobrać: iOS, Android, apk
Jeśli chcecie być na bieżąco ze zmianami to zachęcamy do obserwowania @bakehaus oraz tagu #wypiekmobilny
Zachęcamy do aktualizowania i życzymy udanego wypiekania! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Mikroblog
Pobierz@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni Spróbujemy coś z tym zdziałać!
swoją drogą, fajnie by było jakby wejście w Obserwowane odznaczało tagi jako przeczytane, bo tego to nawet oficjalna strona nie ma xd
a jeszcze inne przy okazji, to że fajnie by było móc ustawić w powiadomieniach Tagi jako domyślnie otwierany tab. bo u mnie lurkera „moje” są wiecznie puste.
@Faley Dzięki za zgłoszenie! Zdajemy sobie sprawę z problemu i postaramy się poprawić go w następnej aktualizacji. Co do odznaczania powiadomień to jesteśmy nieco ograniczeni przez api, ale myślę, że da się tutaj coś zdziałać. Otwieranie Tagów