Aktywne Wpisy

Mr_Rampage +222
Pamiętajcie: albo grubo albo wcale. Najwidoczniej taka myśl przyświecała pewnemu 17-latkowi, który pomimo braku uprawnień postanowił dziś poszaleć na ulicach Poznania. Chwilę później wylogował się z tego świata. Dwoje pasażerów przewieziono do szpitala. Tyle dobrego, że nikt tym chodnikiem nie szedł.
#poznan #wypadek #motoryzacja #polskiedrogi #stopcham
#poznan #wypadek #motoryzacja #polskiedrogi #stopcham
źródło: Projekt bez nazwy (3)
Pobierz
ZubrZPuszki +464
#pieseczkizprzypadku #pies Ja tu tylko się pochwalić. Mój pierwszy pies w życiu. Poznajcie Borysa (。◕‿‿◕。)
źródło: 1000033373
Pobierz

Ale nieee.. to nic nie znaczy bo Konfa napewno planowała koalicje! A teraz nikt z nimi nie wejdzie bo ich nikt nie potrzebuje HUE HUE.. wielki sukces neuropków xD
#konfederacja #wybory #polityka
źródło: bronze-medal
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@Sprus:
źródło: comment_1613062530BBCPbE9dSOAoPnX6Rpv2KV
Pobierz@Sprus: to jest przykład tego, jak przyznać, że nie zna się pojęć, których się używa, bez przyznawania się do tego bezpośrednio
skoro tak bardzo mnie pouczasz żebym się douczyl bo według ciebie mylę pojęcia
to mnie naucz
a jak nie potrafisz to zamknij p---e xD
@L3gion: Co ty p--------z chłopie. Tag konfederacji nigdy tak nie był zasrany neuropejskimi wysrywami o jakości humoru przedszkolaka.
Ja tylko sprowadziłem Was na ziemię, że Konfa ma się dobrze i nigdzie się nie wybiera.
Wyświadczyłem Wam przysługę bo za jakiś czas może do Was dojdzie, że jednak Konfederacja jest nadal w sejmie i ma więcej mandatów
@xiv7: Przecież jakby mieli 40 posłów to mogliby zablokować zarówno PiS jak i PO zachowując swoją autonomię a nie stawać się czyjąś przystawką.
Na tym polega dobra polityka której wykopki nie potrafią zrozumieć bo brakuje im chyba strategicznego myślenia.
Mając 40 posłów mogli rozdawać karteczki dwóm wielkim partiom tak jak chcą. Jak PO by chciało coś swojego przepchać to
@andbatros: łooo k---a
To teraz powiedz, gdzie PSL jest lewicowy? Gdzie Razem jest komunistyczne?
Skoro ich tak nazywasz, to nie będziesz miał problemu tego pokazać, prawda?
chociażby w nazwie xD