Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Natalia-_- +136
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi

TYLKO PIS! WSZYSTKO INNE TO MOSKWA I BERLIN! BĘDĄ NAM GWAŁCIĆ SAMOCHODY I PALIC KOBIETY, KURCZOKI BENDO DAWAĆ ZSIADŁE MLYKO A KROWY ZACZNO ZNOSIĆ KWADRATOWE JAJKA! CHAOS CHAOS PIEKŁO AAAAAAAAAAA!!!!!!
Pinokio kiedy się zesrało:
olaboga panie lewaczku złoty, może koalicyjka? jan paweł drugi kochał lewicę ;-; a moze pan platformiaczek kochany? o panie korwin, pan to taki jajcarz, może koalicyjkę, hm? ;-;
Przypominam że pisiory chciały zrobić z Grodzkiego ministra zdrowia, a kiedy ten się nie zgodził to zaczął się spin z "łapówkami" xD
Won za Don kmiocie, takiego wała dostaniesz, a nie koalicję! xD
#bekazpisu #wybory2023 #partiarosyjska