Aktywne Wpisy

mrsopelek +499
wiosna, lato, jesień, zima w Arturówku #lodz

źródło: Bez nazwy-1
Pobierz
qew12 +36
Dzisiaj udało mi się:
-Pójść pokazać tacie jak działa aplikcja sklepu, mimo że później mam jeszcze stresującą rzecz.
-Wstać, ubrać się (ⴲ﹏ⴲ)/
-Przyjechać na zajęcia, mimo to że była impreza.
-Poodpowiadać troche na zagadywanie. (często nie rozumiem co ludzie do mnie mówią)
-Poprosić o
-Pójść pokazać tacie jak działa aplikcja sklepu, mimo że później mam jeszcze stresującą rzecz.
-Wstać, ubrać się (ⴲ﹏ⴲ)/
-Przyjechać na zajęcia, mimo to że była impreza.
-Poodpowiadać troche na zagadywanie. (często nie rozumiem co ludzie do mnie mówią)
-Poprosić o

źródło: PXL_20250214_104337506
Pobierz
Po długich latach doczekaliśmy się wydawania książek Iana Camerona Esslemonta. Cały sześciotomowy cykl Imperium Malazańskie zostanie wydany. Pierwszy tom trafił do sprzedaży 29 września, drugi zaplanowano na 17 listopada a pozostałe na 2024 rok.
Jednak by wydawnictwo MAG zdecydowało się na wydawanie drugiego cyklu Path of Ascendancy, sprzedaż Imperium musi być zadowalająca. Więc nie zwlekajcie z zakupem i zachęcajcie znajomych.
#ksiazki #czytajzwykopem #fantastyka #fantasy #malazan #malazanska #malazanskaksiegapoleglych #iancameronesslemont #esslemont #stevenerikson #erikson
źródło: Esslemont
PobierzWarto jak cholera!
Kocham to uniwersum i czekam na jeszcze :3
A tak btw, jeśli ktoś nie ma czasu przeczytać „Malazańskiej”, a np słucha audiobooków, to audioteka wydaje całą serię do słuchania. Lektor jest świetny, na razie ukazało się 5 tomów, kolejny będzie za miesiąc, a pozostałe mają ukazywać się max co 3 miesiące.
@piaskun87 Noc noży jest najsłabsza, każda kolejna dużo dużo lepsza
@StoSloty1488 Kwestia gustu. Akurat Pieśń Lodu i Ognia stawiam wyżej niż Malazańską ale kto co lubi
@Whoresbane: A podobno Esslemonta miało nie być bo Okaleczony Bóg się słabo sprzedawał. Skąd ta zmiana?