Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 157
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wy naprawdę w ciągu 8 lat zapomnieliście co się działo w Polsce pod rządami Tuska?

@klef96: Skąd PiS miał wagony kasy żeby stworzyć skrajnie opiekuńcze państwo dla wielu grup społecznych i zawodowych?

To jest bardzo proste pytanie.
  • Odpowiedz
głosujesz na Trzecią Drogę - nową jakość w Polskiej polityce

@jmuhha: Nowa jakość? XD Jak zbieranina odrzutów pisowskich i peowskich dążąca do wprowadzenia euro, likwidacji gotówki i popierająca ekoterror może być nową jakością?
  • Odpowiedz
@klef96: No co się niby działo? Ktoś zegarka nie wpisał w oświadczenie majątkowe? Daj Boże takie problemu z powrotem.

Tyle afer, TYYYYYYLE afer i po 8 latach ilu polityków ówczesnej PO siedzi w pierdlu za te zbrodnie?
  • Odpowiedz
dobre macie tam spam boty z .ru każdy po kilkanaście plusów ty 650 xD

oficer wywiadu kremla czuwa tawarisz, tylko debil to łyknie.

@calinowski: bo jestem tutaj celebrytą, chcesz autograf? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@klef96: Pamiętam, że jako zwykły robol z linii produkcyjnej byłem w stanie się utrzymać ze swojej pensji nie licząc dni do wypłaty i nie odmawiając sobie spontanicznych wypadów ze znajomymi na miasto czy wyjazdu na zagraniczne wakacje. Pamiętam też że nie miałem wiekszego problemu ze zbudowaniem sobie poduszki finansowej i nie bałem się że inflacja mi ją zeżre. Nieruchomości były w przystępnych cenach, a kredyt tańszy niż obecnie z dofinansowaniem
  • Odpowiedz