głosujesz na Trzecią Drogę - nową jakość w Polskiej polityce
@jmuhha: Nowa jakość? XD Jak zbieranina odrzutów pisowskich i peowskich dążąca do wprowadzenia euro, likwidacji gotówki i popierająca ekoterror może być nową jakością?
@Gieremek: dobre macie tam spam boty z .ru każdy po kilkanaście plusów ty 650 xD oficer wywiadu kremla czuwa tawarisz, tylko debil to łyknie. #putinstyle
@klef96: Pamiętam, że jako zwykły robol z linii produkcyjnej byłem w stanie się utrzymać ze swojej pensji nie licząc dni do wypłaty i nie odmawiając sobie spontanicznych wypadów ze znajomymi na miasto czy wyjazdu na zagraniczne wakacje. Pamiętam też że nie miałem wiekszego problemu ze zbudowaniem sobie poduszki finansowej i nie bałem się że inflacja mi ją zeżre. Nieruchomości były w przystępnych cenach, a kredyt tańszy niż obecnie z dofinansowaniem
@klef96 no napiszess w końcu co takiego strasznego się działo pod rządami Tuska czy tak będziesz milczał? 3o+ lvl here jakby co, żebyś nie mówił, że mam 15 lat
@klef96: Skąd PiS miał wagony kasy żeby stworzyć skrajnie opiekuńcze państwo dla wielu grup społecznych i zawodowych?
To jest bardzo proste pytanie.
@jmuhha: Nowa jakość? XD Jak zbieranina odrzutów pisowskich i peowskich dążąca do wprowadzenia euro, likwidacji gotówki i popierająca ekoterror może być nową jakością?
Tyle afer, TYYYYYYLE afer i po 8 latach ilu polityków ówczesnej PO siedzi w pierdlu za te zbrodnie?
@korkorek: srałeś wtedy w pieluchy to nie wiesz.
oficer wywiadu kremla czuwa tawarisz, tylko debil to łyknie.
#putinstyle
źródło: obraz_2023-10-13_173600422
Pobierz@calinowski: bo jestem tutaj celebrytą, chcesz autograf? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Turkotka:
źródło: EviD5k7XAAARv0p
Pobierz