Wpis z mikrobloga

@klef96: Co sie dzialo? Ja pamietam wyrownanie wieku emerytalnego kobiet i mezczyzn i zawieszenie sluzby wojskowej. Oprocz tego oczywiscie rozwoj gospodarczy mimo swiatowego kryzysu w 2008.
  • Odpowiedz
@klef96: no ale serio się pytam xD jak nie jesteś pisowskim trollem to możesz normalnie odpowiedzieć. Jaka afera za ich czasów była chociażby trochę porównywalna do afer jakie mamy teraz?
  • Odpowiedz
Pamiętamy i obecnie głosując na polityczny mainstream głosuje się albo na większych aferzystów i przekręciarzy albo na mniejszych.
  • Odpowiedz
@klef96: ceny w sklepach nie rosły aż tak rok do roku, na lokacie można było utrzymać wartość pieniądza, znajomy w kołchozie wziął sobie hipotekę na normalnie kosztujące mieszkanie. Zrównanie wieku emerytalnego. Brak propagandy na stacji paliw, poczcie i w wielu innych miejscach.
  • Odpowiedz
@klef96 No przypomnij. Bo ja pamietam największy kryzys gospodarczy z którego wyszliśmy obronną ręką jako jedyny kraj bez inflacji. Dziś mamy najwyższą/druga najwyższą inflację. Pamietam równość płci na emeryturze i próby ratowania ZUSu, pamietam rozsądną politykę budżetową.
Nie było dobrze bo po latach skrajnej biedy dopiero się rozwijaliśmy i goniliśmy zachód co jest zrozumiałe. Przyszedł PiS w czasach prosperity wypracowanego przez Polaków za PO i szasta naszym handel na lewo i
  • Odpowiedz
Wy naprawdę w ciągu 8 lat zapomnieliście co się działo w Polsce pod rządami Tuska?

Nie wiem skąd tu takie wielbienie PO, chyba wszyscy macie po max 15 lat

@klef96: Kradli podobnie jak PiS, ale chociaż był spokój i człowiek się nie wstydził za granicą. A za to co zrobili pisiory z #tvpis należy im się obóz koncentracyjny - razem z ekipą z siennej i woronicza.

To wystarczy
  • Odpowiedz