Wpis z mikrobloga

Ostatnia wykopowa sonda wyborcza na dużej ilości najbardziej zasięgowych tagów. (dajcie plus też, żeby wyboostować :))

Na kogo oddasz głos w Niedzielę?

• Nie idę na wybory 10.8% (140)
  • PiS 9.0% (117)
  • KO 25.5% (331)
  • Konfederacja 28.6% (371)
  • Trzecia Droga 17.4% (226)
  • Lewica 4.4% (57)
  • Bezpartyjni samorządowcy 2.4% (31)
  • Polska jest jedna 2.0% (26)

Oddanych głosów: 1299

• 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Te całe wybory to jedna wielka szopka na pokaz ,a na końcu i tak wszyscy wrócą do koryta kraść pieniądze podatnika .
  • Odpowiedz
@mimik739: A gamonie jeszcze wierzą w jakieś wojenki partyjne typu PiS i PO ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ja sram na to i są lepsze rzeczy do roboty w niedzielę niż pójście i zagłosowanie na któregoś z tych złodziei. Jak byłem młodszy to jeszcze miałem złudne nadzieje, ale 18 lat rządzów PO i PiS skutecznie mi to wybiło z głowy.
  • Odpowiedz
@dytkafrytka: To nowe twarze masz tylko w konfederacji albo niezależni samorządowcy. Reszta ma w kierownictwie ludzi umoczonych w korupcje i inne afery. Nie wiem natomiast jak logicznie wytłumaczyć wybranie do władzy korwina żyjącego w 16 wieku
  • Odpowiedz
@marcinnowaik: konfederacja to NSDAP XXI WIEKU. Prawicowe myślenie to utopia i wstecznictwo. Ci którzy głosują na konfederacje i PiS to tempe dzieciaczki czerpiace wiedzę z tiktoka. Braun, Bosak, Korwin, mentzen to faszysci w czystej postaci. Dzieciaczki poczytajcie trochę ich wypowiedzi i odstawcie debilnego tiktoka albo wlaczcie sobie fife i zostancie w domu.
  • Odpowiedz