Aktywne Wpisy
DurzyPszypau +90
Ksiega_dusz +9
Zamiast pracy w IT jest bezrobocie. Źle się dzieje z zarobkami, na jedno ogłoszenie spływają setki CV
https://bizblog.spidersweb.pl/zamiast-pracy-w-it-jest-bezrobocie-no-fluff-jobs
Jak mówiłem że bańka pęknie jeszcze pare lat temu, to niektórym wykopkom aż piana z pyska szła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java
https://bizblog.spidersweb.pl/zamiast-pracy-w-it-jest-bezrobocie-no-fluff-jobs
Jak mówiłem że bańka pęknie jeszcze pare lat temu, to niektórym wykopkom aż piana z pyska szła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java
#konfederacja #bekazlewactwa #polotyka #polityka
Poza tym memcen ewidentnie nie umie w tę grę - jest niewiarygodny bo nie daje żadnych jasnych komunikatów, kluczy w odpowiedziach niczym morawiecki gadający o cenie chleba, a poza tym nadymia się i robi większy niż jego urażone ego XDD
bosak jest lepszy w takich wywiadach, bo ten to przynajmniej potrafi
@Kalifornix: dlaczego? Marzy ci się trzecia kadencja PiSu?
Jeśli pis przestałby być ciepłą kluchą i na poważnie się zabrał za takich jak ty, to tak. ¯\(ツ)/¯ Ale jak zwykle pewnie skończy się straszeniem Tuskiem i udawaniem, że się coś robi.
@Kalifornix: gdzie niby mam meltdown? Próbuje się dowiedzieć jakie były oczekiwania, a od wczoraj nikt nic nie napisał na ten temat tylko widzę same płacze i nawoływania do zamknięcia TVN, bo nie zrobił spotu wyborczego konfie XD
@Kalifornix: a czym ja podpadłem?
Nie wiem, a czego można oczekiwać od dziennikarza? Tego, żeby dał się gościowi wypowiedzieć, nie przerywając mu, nawet jeśli się z nim nie zgadza? Otóż nie w waszej ukochanej szczujni Tusk Vision
@calinowski: uwaga pytanie klucz: czy w którymś momencie Kraśko skłamał? XD
@Kalifornix: no z tym się zgodzę, że przerywał, ale z drugiej strony ile można słuchać "że wyrwane z kontekstu" albo "giertych paręnaście lat temu coś tam powiedział" XD
@Kalifornix: mordeczko minął poniedziałeczek i jest już wtoreczek i co? Konfabulacja mocarne 7% XDDDDD
@Griffith: no i co PiS spadł z rowerka XDD witam w wolnej Polsce. Koniec terroru patopartii
@Shiroi420