Aktywne Wpisy

masternodeBTC +210
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie

kanguru +10
jedno musi zniknąć co wybierasz?
źródło: temp_file7981082450624516794
Pobierz

w 2023 roku: 37240
w 2021 roku: 38878
Mieszkania na wynajem 12 października (względem 1 września)
w 2023 roku: 41165 (+3925)
w 2021 roku: 32272 (-6606)
Zaczął się rok akademicki i wtedy zawsze liczba ofert najmu spada drastycznie, wykres w 2021 roku wyglądał jak wodospad, w tym roku tylko został zahamowany wzrost, wykres się wypłaszczył.
#nieruchomosci #ciekawostki #gospodarka #ekonomia #gielda #waluty
We wrześniu wiele osób nie musiało wynajmować mieszkań w mieście - praca zdalna, studia zdalne. W październiku rok akademicki rozpoczęto od zakończenia zajęć zdalnych. Mam nadzieje że rozjaśniłem
Liczenie na studentów to marzenie ściętej głowy. Dzisiejsi studenci to już często dzieciaki ludzi, którzy zdążyli kupić kurnik inwestycyjny z myślą o swoich dzieciach właśnie xD
źródło: studenci
PobierzNa pewno domy opieki to dobry kierunek biorąc pod uwagę demografie
@chaosrising: Oni są już zawarci w liczbie studentów, bo wykres nie dotyczy liczby polskich obywateli na studiach tylko zbiera listę osób wpisanych na listę studentów - Makumba i Wiaczesław też się w to wliczają.
No ale tego nie zrobisz w gotowcu inwestycyjnym 28m w wielkiej płycie bez windy (
@chaosrising: tak jest od co najmniej kilku lat, liczba studentów nie spada wyłącznie dzięki napływowi ludzi z zagranicy na studia...
@chaosrising: to było prawdą, a czy teraz jest? Niekoniecznie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ogólnych danych nikt nie ma, na podstawie jednego przypadku rekrutacja w 2023 była słabsza niż 2022, możliwe że jesteśmy za szczytem, a to jeszcze przed efektami afery wizowej.