Wpis z mikrobloga

@Adams_GA: wystaw za normalną cenę to w godzinę znajdziesz, pośrednik cię omami, że ma już klienta podpiszesz umowę i okaże się, że jednak go nie ma i będziesz się z tym dłużej bujał niż sam
  • Odpowiedz
@Adams_GA: biuro prędzej odstraszy niż faktycznie pomoże kogoś znaleźć. Jeśli nie potrafisz znaleźć bez biura to dodatkowy czynsz na prowizje jeszcze bardziej odstraszy najemców
  • Odpowiedz
@Adams_GA: a jak on będzie szukał osoby? Wrzuci ogłoszenie na OLX, czy OTODOM i będzie czekał aż sie znajdzie a potem weźmie za pośrednictwo 1-2 czynsze. Może spróbuj co 1-2 tyg odejmować 100 zł z wynajmu?
  • Odpowiedz
jest wystawione od dwóch miesięcy i nikt nie dzwoni

@Adams_GA: pośrednik ci powie żeby obniżyć cenę, @perfumowyswir powiedział ci to samo za darmo

aż wyczuwam trolling, ja wiem że rynek najmu leży i kwiczy ale w Warszawie chociaż dzwonią. Nie żeby się decydowali, i żeby dzwonili Polacy, ale to wciąż nie jest zero. Poznań to nie jest Łódź, big5 jednak...
  • Odpowiedz
  • 1
@LuciusMiximus: mieszkanie jest dość specyficzne i mówiłem właścicielowi, że ja bym go nie wynajmował długoterminowo, tylko wrzucił na airbnb itp. i jak napisałem wyżej to nie moja decyzja, więc ja tylko szukam pośrednika bo właściciel tak chce i tyle xd
  • Odpowiedz