Aktywne Wpisy
belfegorrrr +608
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
gymw8nhnzd +107
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Flakony:
• Bleu de chanel edp, batch 7702, zostało ok. 48ml, oddam za 240zl
• Acqua di Parma fico di Amalfi, batch 3240X, zostało ok. 30ml, oddam za 95zl
• Jaguar Pace, tester, batch 102326K16, zostało ok. 95ml, oddam za 40zł
• lalique encre noire, batch 104059A19, jeden global+ kilka psików, zostało ok. 47ml, oddam za 50zł
Dekanty:
• essential parfums fig infusion 20ml bez psika testowego - 70zl
• mancera tonka cola - 9ml - 45 zl
• trussardi behind the curtain piazza alla scala - 10ml bez psika testowego - 30zl
• atelier cologne orange sanguine - 9ml - 50zl
• creed millesime imperial - 9ml - 65zl
• Roja vetiver parfum cologne - 10ml bez psika testowego - 75zl
Jeśli ktoś jest zainteresowany to na priv wyślę więcej zdjęć.
Mogę wysłać paczkomatem albo olxem.
#perfumy