Aktywne Wpisy
Kaja_Kern +10
Nie, nie warto było iść ani na aa ani do psycholożki. Albo obleśne, niepotrzebne teksty, albo powtarzanie non stop wszystkiego co już słyszałam milion razy od siebie samej. Ja wiem jaki mam problem z piciem. Dwa razy w miesiącu kupuję flachę, idę do lasu i tyle mnie widzieli. Nikomu dupska nie daje, nie przeszkadzam. Chodzę i słucham muzy. Znam ludzi z gorszym problemem alkoholowym, ale oni nic z tym nie robią. Nie
kyloe +20
Witam!
fakeincele i faketruecele spod tagu #przegryw mam do was pytanie co ma na celu trollowanie na tagu i rozmywanie prawdziwego obrazu smutnego życia prawdziwego przegrywa? to Wy przyczyniliście się do tego, że herzyk czy tam jakaś wieczorkiewicz mogła nasmarować na społeczność zagubionych, smutnych i skrzywdzonych przez los facetów jakieś brudy. Druga sprawa również kieruję to do fakeincelów trolli skoro tak nienawidzicie kobiet czemu ciągle o nich piszecie? na moje wasze zachowanie to czysty debilizm i hipokryzja piszecie głupoty, szkodzicie i jeszcze kłamiecie że nienawidzicie lasek, a tak naprawdę nie możecie bez nich żyć.
#przegryw #takaprawda #normictwo #trolle
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
no ja jakos najpierw o "dupie marynie" chcialbym pogadac by zobaczyc czy moze sama jakos ciagnie ta rozmowe bo na chwile obecna moge byc zwykly NPC w jej oczach i gdybym zrovil to "troche odwagi minuta wstydu" to by byla konpromitacja cwela co by po nocach mi sie snila
Hm
No może ale ja nie wiem o czym bym miał zagadać tak nie po randke czy cos.Ja nawet bym nie pociągnął tematu jakby ktoś do mnie zagadał,musiałbym się przemóc a i tak by było creepy.
Ja napisałem zresztą jak ci mówiłem i nie zghostowała
kurde, do chlopa to ez podbic, podchodze daje grabe witam sie, mowie jak mam na imie. do tego jest to szkola i przez caly dziern moge zagadac o jakies g0wno zwiazane z lekcja
@Incelberg: ???????? tell me more
@zycia_nie_sens To nie jest coś czego się uczysz każdy Ci to powie po prostu improwizujesz mając przy tym trochę odwagi i pewności siebie
────────────────