Aktywne Wpisy

tesknilam_ +493
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +520
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Uszanowanko,
nie wiem czy to dobre miejsce na reklamę, ale jak wiadomo współczesny rynek nieruchomości to szambo i nie wiadomo jak podejść do sprzedaży.
Znajomy ma na sprzedaż kilka działek, do tej pory robił to przez agencję której działania sprowadziły się do wystawienia ogłoszenia bez większego opisu. Chłopina ma już dość, bo czuje się trochę oszukany, a niestety potrzebuje sprzedać te działki. Postanowiłem mu trochę pomóc, wystawiłem ofertę na olx, cyknąłem parę zdjęć, nagrałem krótkie wideo. Mam nadzieje że te ogłoszenie trafi we właściwe ręce ;)
Uważam że te działki mają naprawdę potencjał, który doceni ktoś kto:
- pracuje zdalnie
- chce ucieć z miasta
- szuka czegoś nie na zadupiu
- potrzebuje czasem machnąć się do stolicy lub większego miasta
Jeśli ktoś tutaj szuka miejsca dla siebie zapraszam serdecznie pod link:
https://www.olx.pl/d/oferta/3-piekne-dzialki-siedliszcze-marynin-pow-chelmski-CID3-IDVK8oN.html
W ofercie są bzdury wypisane, dojazd do tego miejsca z Lublina to prawie godzina, a nie pół, do eski to trochę więcej brakuje. Ofertę trzeba kierować do lokalnych mieszkańców lub uderzać do tych co mają sporo kasy. Miasteczko to zadupie, a ludzie w regionie to przeważnie osoby, które wolą popisywać się przed innymi, że mieszkają
@typ_z_internetu_pro: Przecież te działki są na zadupiu :D Miasteczko można założyć że jest wymierające ze średnią wieku 70 lat. Ściana wschodnia. Ogólnie działki niczym się nie wyróżniające. Dla mieszkańców Lublina za daleko. Może dla kogoś z Chełma.
Dodaj link do google maps, żeby ktoś mógł zobaczyć gdzie te działki konkretnie są, albo podaj dokładną lokalizacje.
Wyślij kolege do rzeczoznawcy majątkowego i niech mu te działki wyceni, zapłaci
Pozdrawiam!