Wpis z mikrobloga

@francopolo: "w 2015 internet w Polsce jeszcze raczkował" hehehe, nie wiem - on serio w to wierzy czy po prostu liczy na to, że go oglądają same dzieci i nie pamiętają jak było?
  • Odpowiedz
  • 275
@arahooo: Prawdopodobnie ludzie od jego PR zakładają, że średnia wieku jego widzów to 12 lat, więc dla Nich wszystko co było w 2015 roku to "początek" internetu :D
  • Odpowiedz
@francopolo: Nawet ten film nagrywany jest w taki sposób jakby mówił do dzieci, a na dowód niewinności puszcze wam jak wyzywam się z kolegą i jeszcze nagranie Julki, której wcale nie kazałem potwierdzić swojej wersji( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@francopolo: Przecież przyznał, że wiedział ile ma lat, w tym samym filmie. Najpierw jednak tak namącił, żeby stworzyć wrażenie, że "mógł nie wiedzieć", bo dziewczyny zawyżają wiek. Jak ktoś nie ogląda bacznie, tak jak najwyraźniej ty, da się nabrać na taką manipulację, zwłaszcza będąc nastolatkiem i debilem-fanem youtubera.
  • Odpowiedz
@arahooo: internet to raczkował w 2005. W 2015 ludzie już mieli Facebooka i hulało wszystko jak miło tylko tych yebanych streamerów pseudocelebrytów patoyoutuberów nie było
  • Odpowiedz
A i argument że w 2015 roku internet raczkował JA P------E xDDDDDDD

"w 2015 internet w Polsce jeszcze raczkował" hehehe, nie wiem - on serio w to wierzy czy po prostu liczy na to, że go oglądają same dzieci i nie pamiętają jak było?

@francopolo @arahooo: W 2015 roku internet był już po szczytowej fazie rozwoju, i na etapie coraz szybszego uwsteczniania poprzez jego centralizację, od conajmniej 3 lat.
  • Odpowiedz